Targ Brasov - 6 februarie 2010
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
KLARK
Targ Brasov - 6 februarie 2010
Se aproprie si 6 februarie, ma voi duce pentru prima data la un astfel de targ!
Si o sa ma intalnesc si cu liderii acestui forum!
Care dintre dumneavoastra o sa veniti? Va intreb ca sa stiu daca sa ma pregatesc bine sau nu...
Si o sa ma intalnesc si cu liderii acestui forum!
Care dintre dumneavoastra o sa veniti? Va intreb ca sa stiu daca sa ma pregatesc bine sau nu...
-
KLARK
-
micu_klein

Targul se tine numai sambata pana pe la ora 13-14( pe la 15 nu mai este nimeni). Cazare ieftina gasiti la Hotelurile Codreanu: unul este pe strada Albastrelelor(20 min mers pe jos pana la ITC) iar al doilea este pe strada Oltet(cam 15 min cu autobuzul pana la ITC). Ambele au preturi relativ mici( 50 lei camera de 2 persoane) dar conditiile nu sunt excelente.
- andi_codescu

Din punctul meu de vedere slab. Foarte slab. Eu avand un domeniu de interes foarte restrans e intr-un fel de asteptat ca din trei targuri la Brasov doua sa fie marcate de insucces. Cum in septembrie 2009 am avut noroc, acum sunt totusi in grafic.Pantiru scrie:Cum a fost targul? Cu parere de rau, n-am reusit sa ajung si eu...
Insa ingrijorator e ca in general nu prea am vazut din punctul de vedere al cartofiliei cine stie ce ilustrate. Vad la fiecare targ aceleasi piese si aproape nimic in plus fata de targul precedent. Din ce in ce mai multe ciurucuri... Din pacate cel putin din punctul de vedere al cartofiliei si cu exceptia a catorva comercianti care au ilustrate destule dar pe care le-am vazut de multe ori, targul incepe sa ajunga un fel de talcioc in care au ramas doar ciurucurile.
Ma gandesc ca o contributie pentru scaderea calitativa a targurilor o are si internetul care asigura vanzarea unui mare numar de piese de interes intre targuri, astfel incat pentru acestea din urma nu mai ramane nimic.
Intradevar, probabil ca nu este timp intre ele pentru a se innoi marfa... Poate ca si situatia actuala i-a facu pe unii sa nu ahizitioneze piese noi, asteptand sa vanda ce au deja.
La ultimul targ de la Brasov am cumparat cateva carti postale de la vanzatori pe care ii puteam intalni si in Bucuresti...
La ultimul targ de la Brasov am cumparat cateva carti postale de la vanzatori pe care ii puteam intalni si in Bucuresti...
info
... a fost un targ destul de slab ! ....
... totusi am gasit o piesa excelenta !!!!
... totusi am gasit o piesa excelenta !!!!
- Fişiere ataşate
-
- 1
- 1912 - Cupa CSR C. Davila Sinaia poanson.JPG (12.65 KiB) Vizualizat de 17680 ori
-
- 2
- 1912 - Cupa CSR C. Davila Sinaia.JPG (85.59 KiB) Vizualizat de 17680 ori
eu am fost pentru prima oara la targul de la Brasov, si am fost dezamagit. Nu neaparat de piesele prezentate, am vazut multe piese de calitate, cat mai ales de pretul cerut.
ca exemplu, un domn imi cerea pe o moneda de 3-4 ori mai mult decat pretul de catalog, si o tinea intr-o punga alaturi de alte monede. era clar ca nu il intereseaza piesa respectiva, ci doar cat ar putea obtine pe ea. ultima remarca, cand am strambat din nas la pret, a fost "Sa vezi cand vor veni strainii la targ, cati bani o sa le iau"
ca exemplu, un domn imi cerea pe o moneda de 3-4 ori mai mult decat pretul de catalog, si o tinea intr-o punga alaturi de alte monede. era clar ca nu il intereseaza piesa respectiva, ci doar cat ar putea obtine pe ea. ultima remarca, cand am strambat din nas la pret, a fost "Sa vezi cand vor veni strainii la targ, cati bani o sa le iau"