Targ Brasov - 6 februarie 2010

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

KLARK

Targ Brasov - 6 februarie 2010

Mesaj de KLARK »

Se aproprie si 6 februarie, ma voi duce pentru prima data la un astfel de targ!
Si o sa ma intalnesc si cu liderii acestui forum!
Care dintre dumneavoastra o sa veniti? Va intreb ca sa stiu daca sa ma pregatesc bine sau nu...
danutz

Mesaj de danutz »

stie cineva se mai pot face rezervari
daca da se poate un numar de telefon si un nume
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Este mai greu cu rezervarile! Daca ajungeti dimineata devreme , orele 5.30-6 , mai apucati un loc la mese. Succes! :lol:
danutz

Mesaj de danutz »

multumesc pentru raspuns
mie imi trebuia pentru altcineva nu pentru mine
horia

Mesaj de horia »

Pentru rezervari, Paul Macarie 0752217387.
KLARK

Mesaj de KLARK »

Pentru cei ce nu au mai fost niciodata, inclusiv eu :lol: pun harta ca sa fie mai usor de gasit!
Multumiri domnului vasil ca a pus harta aici!

Locatia ITC: pe Bd Al. Vlahuta
Fişiere ataşate
kkk.jpg
kkk.jpg (50.64 KiB) Vizualizat de 18298 ori
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Se tine numai sambata? unde gasesc si eu cazare ieftina?
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Targul se tine numai sambata pana pe la ora 13-14( pe la 15 nu mai este nimeni). Cazare ieftina gasiti la Hotelurile Codreanu: unul este pe strada Albastrelelor(20 min mers pe jos pana la ITC) iar al doilea este pe strada Oltet(cam 15 min cu autobuzul pana la ITC). Ambele au preturi relativ mici( 50 lei camera de 2 persoane) dar conditiile nu sunt excelente.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Cum a fost targul? Cu parere de rau, n-am reusit sa ajung si eu... :(
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Pantiru scrie:Cum a fost targul? Cu parere de rau, n-am reusit sa ajung si eu... :(
Din punctul meu de vedere slab. Foarte slab. Eu avand un domeniu de interes foarte restrans e intr-un fel de asteptat ca din trei targuri la Brasov doua sa fie marcate de insucces. Cum in septembrie 2009 am avut noroc, acum sunt totusi in grafic.
Insa ingrijorator e ca in general nu prea am vazut din punctul de vedere al cartofiliei cine stie ce ilustrate. Vad la fiecare targ aceleasi piese si aproape nimic in plus fata de targul precedent. Din ce in ce mai multe ciurucuri... Din pacate cel putin din punctul de vedere al cartofiliei si cu exceptia a catorva comercianti care au ilustrate destule dar pe care le-am vazut de multe ori, targul incepe sa ajunga un fel de talcioc in care au ramas doar ciurucurile.
Ma gandesc ca o contributie pentru scaderea calitativa a targurilor o are si internetul care asigura vanzarea unui mare numar de piese de interes intre targuri, astfel incat pentru acestea din urma nu mai ramane nimic.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Intradevar, probabil ca nu este timp intre ele pentru a se innoi marfa... Poate ca si situatia actuala i-a facu pe unii sa nu ahizitioneze piese noi, asteptand sa vanda ce au deja.
La ultimul targ de la Brasov am cumparat cateva carti postale de la vanzatori pe care ii puteam intalni si in Bucuresti... :)
Robw

Mesaj de Robw »

Eu am fost pentru prima data la targ din Brasov.Am cumparat cateva vederi si am ramas multumit in general :).Mai jos atasez cateva din ele.
Fişiere ataşate
Vederi 2.jpg
Vederi 2.jpg (69.13 KiB) Vizualizat de 17749 ori
Vederi 1.jpg
Vederi 1.jpg (72.59 KiB) Vizualizat de 17749 ori
vasil

Mesaj de vasil »

A fost un targ bun. Inca mai gasesc monede de pus la colectie.
simaky

info

Mesaj de simaky »

... a fost un targ destul de slab ! ....
... totusi am gasit o piesa excelenta !!!!
Fişiere ataşate
1
1
1912 - Cupa CSR C. Davila Sinaia poanson.JPG (12.65 KiB) Vizualizat de 17681 ori
2
2
1912 - Cupa CSR C. Davila Sinaia.JPG (85.59 KiB) Vizualizat de 17681 ori
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

eu am fost pentru prima oara la targul de la Brasov, si am fost dezamagit. Nu neaparat de piesele prezentate, am vazut multe piese de calitate, cat mai ales de pretul cerut.
ca exemplu, un domn imi cerea pe o moneda de 3-4 ori mai mult decat pretul de catalog, si o tinea intr-o punga alaturi de alte monede. era clar ca nu il intereseaza piesa respectiva, ci doar cat ar putea obtine pe ea. ultima remarca, cand am strambat din nas la pret, a fost "Sa vezi cand vor veni strainii la targ, cati bani o sa le iau"
Scrie răspuns