se pare ca am avut dreptate cand am spus ca ar trebui anul acesta sa se bata monede comemorative legate de aniversarea a 140 de ani de la aparitia banilor (1,2,5,10bani-1867) chiar daca am fost criticat de aceasta propunere.Se pare ca si BNR este de acord cu acest eveniment.
pysy1984 scrie:se pare ca am avut dreptate cand am spus ca ar trebui anul acesta sa se bata monede comemorative legate de aniversarea a 140 de ani de la aparitia banilor (1,2,5,10bani-1867) chiar daca am fost criticat de aceasta propunere.Se pare ca si BNR este de acord cu acest eveniment.
BNR v-a indeplinit dorinta. Pretul nu mai conteaza...
O rugaminte: sa postati va rog scanurile monedelor si medaliilor daca le achizitionati.
banivechi scrie: ...
O rugaminte: sa postati va rog scanurile monedelor si medaliilor daca le achizitionati.
Stiu ca tu detii cartea, dar pentru ceilanti, pana reusiti sa le achizitionati ...
P.S. Scuze pt calitate, dar nici in carte nu e o realizare grafica buna. Mai degraba niste schite in creion.
nu am sa le pot achizitiona pe toate,plus ca stiu ca BNR din Iasi primeste doar 5 exemplare de fiecare si nu se stie daca am noroc (am observat si la moneda cu Eliade) dar daca am ocazia sa iau ceva am sa pun poze.
Aveti noroc sa aveti si cele 5 exemplare, la noi la BNR Craiova e pustiu... mai bine ar inchiria altcuiva cladirea ca si asa paznicul a facut burta de ce activitate au acolo.
Aproximativ 500 E in plus fata de pretul BNR. Frumoasa afacere !
Probabil la astfel de afaceri se gandeau cei de la BNR cind au vorbit
de "valoarea numismatica" a monedelor batute in tirajele exclusiviste.
Eu banuiesc un mic aranjament. Nu ma dau in vant dupa jubiliare, dar imediat dupa aparitie, la 1-2 zile, apar in vanzare pe ebay. Careva are pile puternice la BNR sau baietii sunt chiar ei pe ebay.
muresanhd scrie:Eu banuiesc un mic aranjament. Nu ma dau in vant dupa jubiliare, dar imediat dupa aparitie, la 1-2 zile, apar in vanzare pe ebay. Careva are pile puternice la BNR sau baietii sunt chiar ei pe ebay.