Am eu impresia sau monedele cu milesism 2007 sunt destul de rare de la inceput de an le caut si am gasit doar doua de 10 bani si una de un ban,si alea rest prin magazine mari cum ar fi:kaufland,billa.?E posibil mai pe la mijlocul anului sa fie din belsug(exclus cele de 1ban)parerea mea.
Am luat si eu un fishic de 5 bani 2007 , am fost surprins sa observ ca era pe ambalaj era inscriptia ( 2,5 LEI in 50 monete de 5 Bani ) .........deci MONETE .
Pana la urma nimic despre 50 bani 2007.
Va mai amintiti ca trebuia sa emitem o moneda cu Tratatul de la Roma ?
Eu speram ca va fi un 50 bani circulant.
Deocamdata nu-i nici una nici alta.
Mai are cineva vreo informatie ?
serviciul pe care il am presupune doar relatii cu bancile. luni am aflat si eu ca nu s-au emis inca in circulatie monedele de 50 bani 2007.din cate am inteles dupa luna iunie vor incepe sa apara.
Deci nu au aparut, mie mi-au zis unii numismati ca au. Dar nu mi le-au aratat, deci poate le-au luat ei inainte de a se bate . Setul de monetarie a aparut pe anul acesta?
Ieri am primt in sfarsit la rest 5 bani 2006 la un magazin in oras. Arata cam jalnic (probabil o fi cazut la selectia facuta in alte orase mai mari ), dar ce sa mai fac mofturi....
Se gasesc piesele de 5 bani 2006, mai rare dar sunt pe piata. Incercati la magazinele mari unde vin multi cumparatori ca Metro, Selgros, ce aveti in orasul dvs. Cat de moneda mea de 5 bani 2006 am gasit-o pe prima undeva la tara intr-un butic, mi-a dat-o rest.