Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Intre 24 - 29 octombrie va avea loc la Sala Dalles cea de a III a editie a targului de carte, film si muzica, unde vor fi expuse si piese de anticariat, antichitati si numismatica. Se pare ca vor fi reduceri, dupa cum spune si numele.
Din pacate reducerile sunt intotdeauna doar la carti - pasionatii de istorie pot intradevar s-a cumpere carti bune la bani putini, ma refer la cele scoase de editura enciclopedica.La decoratii sunt cu mici exceptii niste preturi de ramai fara aer .
Multumesc de info. Il pierdeam si mi-ar fi parut rau. Data trecuta am luat un Tacitus cu juma' de pret (Germania) si ceva piese numismatice acceptabile ca pret.
Am constatat si eu asta, un singur expozant care avea la vanzare decoratii si niste monede, m-am multumit cu achizitionarea unei carti.Apropo, in partea de anticariat a librariei NOI, am vazut o carte din 1935, despre istoria bancilor din Transilvania si Bucovina.Costa 50 de lei si era in stare buna.
Daca imi aduc aminte bine, grupul Noi este cel care detine spatiul adiacent in care se tin expozitiile de la Sala Dalles. De multe ori gasesti lucruri interesante la ei. Acolo am vazut pt prima oara un catalog de bancnote.
Din pacate nu este o prezenta notabila pe latura numismatica. Eu am vazut doar 2 expozanti ( cine stie, poate vin mai multi ). Oricum, preturile erau sincer cam mari.