ca idee...

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
dutzu29

ca idee...

Mesaj de dutzu29 »

nu credeti ca ar fi mai bine ca targurile colectionarilor sa fie intr-un fel programate.de exemplu targurile de saptamana aceasta-iasi si piatra neamt-n-ar fi putut fi facute unul intr-o saptamana si celalalt in alta??stam saptamani intregi fara a avea un targ la care sa ne ducem iar apoi apar 2 in acelasi timp.ar trebui ,de comun acord, ca prganizatorii sas se sincronizeze astfel incat sa nu fie targuri in acelasi timp.astept pareri si eventual sustineri la idee.sa fie organizate targuri periodic pe regiuni si organizate intr-un mod ciclic.un "negativ" pentru organizatorii din piatra si iasi pentru ca desi sunt judete vecine nu s-au putut organiza cat de cat astfel incat lumea sa nu fie nevoita sa aiba de ales intre una si alta ...
dutzu
muresanhd

Re: ca idee...

Mesaj de muresanhd »

dutzu29 scrie:nu credeti ca ar fi mai bine ca targurile colectionarilor sa fie intr-un fel programate.de exemplu targurile de saptamana aceasta-iasi si piatra neamt-n-ar fi putut fi facute unul intr-o saptamana si celalalt in alta??stam saptamani intregi fara a avea un targ la care sa ne ducem iar apoi apar 2 in acelasi timp.ar trebui ,de comun acord, ca prganizatorii sas se sincronizeze astfel incat sa nu fie targuri in acelasi timp.astept pareri si eventual sustineri la idee.sa fie organizate targuri periodic pe regiuni si organizate intr-un mod ciclic.un "negativ" pentru organizatorii din piatra si iasi pentru ca desi sunt judete vecine nu s-au putut organiza cat de cat astfel incat lumea sa nu fie nevoita sa aiba de ales intre una si alta ...
Daca nu sunt in acelasi club, asociatie, bisericuta este mai greu. Eu am aflat cu 24 de ore inainte de targul de la Deva si sunt din Hunedoara. Anunturile se dau te miri unde, nu apar ca lumea nici la nivel local.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mie mi se pare uneori ca intentionat se pun in aceeasi zi 2 targuri. De ex. din ce in ce mai des se suprapune cate un targ de la Buc. cu targul de la BV. Nu inteleg rationamentul, or exista si unele rivalitati si aici, cine stie.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ce exista va spun eu: prostie multa, dorinta unora de a face bani...
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Doar prostie - si probabil aceata rezultand de cele mai multe ori din lipsa de comunicare.
Pe de alta parte, unul din motivele care face ca forumul acesta sa fie important e si faptul ca faciliteaza schimbul de informatie.
Mihai
Scrie răspuns