monede jubiliare Pionerii aviatiei romane 50 lei 2001
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Eu stiam ca un fals este o copie ilegala a unei piese originale. Nu conteaza intentia de a o vinde sau nu.
Replica trebuie marcata ca atare. Aici is lamurit.
Daca BNR-ul si MS ar fi mai transparente cu tirajul oficial si probele, s-ar lamuri si chestiunea probelor "neoficiale".
Replica trebuie marcata ca atare. Aici is lamurit.
Daca BNR-ul si MS ar fi mai transparente cu tirajul oficial si probele, s-ar lamuri si chestiunea probelor "neoficiale".
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.
sunt falsuri cred ca in mod sigur m-am dus cu ele la o bijuterie unde le_am cantarit pe fiecare in parte si au reiesit urmatoarele greutatii : 9.42 gr , 9.90 gr si 10.10 gr daca daca erau autentice trebuiau sa aiba toate aceasi greutate 15.5 gr,, in starea asta mai au vreo valoare are rost sa le mai scot la licitatie sau mai bine sa nu ma incurc cu ele .Va multumesc.banivechi scrie:Io le-as numi falsuri...
-
Olimpia
Un lucru este sigur, au valoare, si daca le anunti, precizeaza faptul ca sant probe, falsuri, replici, cum vrei tu sa le numesti, ca persoanele interesate sa stie despre ce este vorba.costym scrie:sunt falsuri cred ca in mod sigur m-am dus cu ele la o bijuterie unde le_am cantarit pe fiecare in parte si au reiesit urmatoarele greutatii : 9.42 gr , 9.90 gr si 10.10 gr daca daca erau autentice trebuiau sa aiba toate aceasi greutate 15.5 gr,, in starea asta mai au vreo valoare are rost sa le mai scot la licitatie sau mai bine sa nu ma incurc cu ele .Va multumesc.
ok. va multumescOlimpia scrie:Un lucru este sigur, au valoare, si daca le anunti, precizeaza faptul ca sant probe, falsuri, replici, cum vrei tu sa le numesti, ca persoanele interesate sa stie despre ce este vorba.costym scrie:sunt falsuri cred ca in mod sigur m-am dus cu ele la o bijuterie unde le_am cantarit pe fiecare in parte si au reiesit urmatoarele greutatii : 9.42 gr , 9.90 gr si 10.10 gr daca daca erau autentice trebuiau sa aiba toate aceasi greutate 15.5 gr,, in starea asta mai au vreo valoare are rost sa le mai scot la licitatie sau mai bine sa nu ma incurc cu ele .Va multumesc.
-
robusmarcel