Magistratul Publius Crepusius
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Magistratul Publius Crepusius
Am nevoie de orice informatii despre acest magistrat pentru un articol, eventual o bibliografie unde sa caut, orice.
-
stefan vasilita

pentru el exista lucrari gen prosopografia imperii romani saeculum 1/3 continauta apoi in diverse alte secole. daca a avut sanse sa ajunga la consulat, se gaseste in fasti consulari diverse editii /cea mai buna degrassi 1952
daca apare pe monede se paote cauta in crawford-roman republican coinage la monetalii
dar locul in carea apare in mod sigur e real encyclopedie der altertum wissenshaft
cunoscuta sub numele de pauly wissova dupa primii editori ai ei. in 823 apare in sistem dictionar. e completa pt antichiatte
nu stiu cate volume sau nr de pagina are dar am vazuto pe toata si ocupa cam 5 metri de biblioteca. in mod sigur il gasiti acolo
daca apare pe monede se paote cauta in crawford-roman republican coinage la monetalii
dar locul in carea apare in mod sigur e real encyclopedie der altertum wissenshaft
cunoscuta sub numele de pauly wissova dupa primii editori ai ei. in 823 apare in sistem dictionar. e completa pt antichiatte
nu stiu cate volume sau nr de pagina are dar am vazuto pe toata si ocupa cam 5 metri de biblioteca. in mod sigur il gasiti acolo
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
stefan vasilita

e relativ usor de folosit. fiind organizat pe voci gasesti usor. probleme apar cand nu stii daca sa il cauti dupa praenomen, nomen sau cognomen.banivechi scrie:stefan vasilita scrie: si ocupa cam 5 metri de biblioteca. in mod sigur il gasiti acoloSpor la treaba!
dar eu am avut probleme cand am cautat pe elagabal. de la vocea elagabalus pt imparat mau trimis la vocea heliogabalus, de acolo la vocea imperator... iar de la vocea imperator la vocea varius avittus bassianus, numele pe care acesta la purtat inainte. numai ca acel volum lipsea.....