Cred ca dupa ce o sa fie infiintata asociatia si o sa avem ceva fonduri pentru asta, ar trebui sa facem o prioritate din tiparirea revistei pe hartie. Un tiraj mic nu cred ca ar costa foarte mult, si sunt convins ca ar fi destule persoane interesate s-o cumpere.
Cred ca tiparirea revistei intr-un tiraj cat de mic ar fi nu ar strica pentru ca multe persoane nu stiu de revista asta pe net dar daca ar fi la Rodipet ar fi interesati de ea.
Aldor scrie:Cred ca dupa ce o sa fie infiintata asociatia si o sa avem ceva fonduri pentru asta, ar trebui sa facem o prioritate din tiparirea revistei pe hartie. Un tiraj mic nu cred ca ar costa foarte mult, si sunt convins ca ar fi destule persoane interesate s-o cumpere.
Eu as da banii pe ea fara sa clipesc.Si ca o adaugare, revista, mai precis oamenii care o scriu si o editeaza , au fost unul din lucrurile care m-au atras spre ANR si mi-au dat incredere in ea.
sorin70 scrie:Relativ la articolul despre jetoanele restaurantelor, m-ar interesa rolul exact al acestor jetoane si cum au circulat ele.
Si pe mine m-ar interesa
Personal nu am gasit inca referinte concrete la modul de utilizare al acestor jetoane. De aceea nu pot face daca presupuneri.
Daca detine cineva astfel de informatii interesul pentru ele este ridicat si din partea mea.