5 lei 1966 Romania VS. 5 lei 1992 Rep.Moldova

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

robusmarcel

Mesaj de robusmarcel »

sunt deacord cu Dvs. dar si cei care folosesc calculatorul sunt intelectuali,eu ma refeream la populatia de rand si ei au alta vedere fata de Romania,scuzati nu vreau sa credeti ca intru in polemica cu Dvs. departe de mane gandul
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu consider polemica un schimb de idei :) Dar ca si la noi, si acolo au acces la internet multi, si cred ca forumurile sunt un "barometru" al societatii. N-ar exista o exprimare libera daca n-ar fi asa. Copiii aia sunt crescuti - multi dintre ei - in familii simple. Si ca de obicei, cei care fura striga mai tare :) de aceea cei care ar fi reprezentativi nu se mai fac auziti cum ar trebui...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Afirmatia ca cei care folosesc internetul sunt intelectuali nu prea sta in picioare. V-as putea oferi zeci, daca nu sute de exemple.
Iar pe forumuri intra cei care vor sa vobeasca despre un anumit subiect, ceea ce mi se pare un sfat bun din partea lui berserkr.
Mircea

Mesaj de Mircea »

berserkr scrie:Pentru corectitudine va recomand forumurile moldovenesti (in limba romana). O sa vedeti ca "ei" nu gandesc asa, si in cei mai multi exista dorinta de a fi considerati romani. Prostia cu "limba moldoveneasca" nu-i pacaleste. Exista si cativa dintre "ceilalti" dar dupa cum scriu sunt de etnie rusa.
Berserkr are dreptate. Iata unul dintre forumuri. Cititi si o sa vedeti ca acolo nu este deloc usor si ca "ei" au de multe ori nevoie de ajutorul nostru "international", chiar numai exprimat printr-o opinie.
Mircea

Mesaj de Mircea »

robusmarcel

Mesaj de robusmarcel »

dreptate aveti toti,poate nu m-am exprimat eu bine,s-ar putea sa fi intalnit eu numai moldoveni care nu se dau romani si dvs. numai pe acei adevadati romani,am sa mai caut poate ii gasesc si eu
amonra

Mesaj de amonra »

A fost eliberat inca un roman din lotul Ilascu ! Mai ramane unul...
Ma intreb cat a costat eliberarea lui ...
Pecunia non olet.
Scrie răspuns