Ce program ( SOFT ) de clasificare folositi ?
- Tanatos2912

- Tanatos2912

Scuze era pe luna nu stiu de ce am scris pe an. cand o sa il intalnesc o sa va anunt. Cat de Cismigiu... domnul e din Tg Jiu, poate Intr-o banca din parcul lor
. Acum fara gluma, omul e f serios si nu m-ar fi mintit. Dvs aveti casete valorice inchiriate? Daca da poate ne spuneti un pret si o banca, vedem si noi care e mai ieftina.
DEUS FORTITUDO MEI
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu stiu de ceva genul 50 ron / luna . Asta inseamna pentru mine ca in cateva luni va fi depasita valoarea colectiei, deci neviabil dpdv economic.
Si chiar daca ai avea o raritate ceva de sute de euro, te linistesc baietii rapid dupa 1-2 ani de nu se mai merita sa le pastrezi in seif. ( 150 E / an
)
Si chiar daca ai avea o raritate ceva de sute de euro, te linistesc baietii rapid dupa 1-2 ani de nu se mai merita sa le pastrezi in seif. ( 150 E / an
Pecunia non olet.
-
andastratan

Eu folosesc Krause, marchand in catalog piesele pe care le am. Colectionand in principal piese moderne, fara a ma uita pe catalog inainte sa fac o achizitie mi-ar fi imposibil sa stiu ce am si ce imi lipseste, in special din seriile cu multi ani de batere sau din cele cu mai multe variante/monetarii. Modalitatea asta imi permite sa vad si preturile si sa judec inainte de a da banii pe o piesa. Pe de alta parte poti usor sa vezi si sa urmaresti ce iti lipseste.
Metoda functioneaza cand cumpar de pe net (ebay, okazii....) sau cand merg in concediu (atunci imi iau paginile listate cu tara respectiva si eventual cele din zona). Metoda nu prea merge la targuri, acolo incerc sa ma bazez pe memorie si cand nu sunt sigur, prefer sa nu iau, pt ca am deja o "colectie" substantiala de dubluri.
Cu un soft incarcat pe pda s-ar rezolva problema mult mai elegant. Problema cu softurile, pentru mine, e ca folosirea lor e consumatoare de timp. Sa iti introduci toata colectia intr-o aplicatie, cu descriere, stare, etc. pt fiecare piesa necesita foarte mult timp.
Metoda functioneaza cand cumpar de pe net (ebay, okazii....) sau cand merg in concediu (atunci imi iau paginile listate cu tara respectiva si eventual cele din zona). Metoda nu prea merge la targuri, acolo incerc sa ma bazez pe memorie si cand nu sunt sigur, prefer sa nu iau, pt ca am deja o "colectie" substantiala de dubluri.
Cu un soft incarcat pe pda s-ar rezolva problema mult mai elegant. Problema cu softurile, pentru mine, e ca folosirea lor e consumatoare de timp. Sa iti introduci toata colectia intr-o aplicatie, cu descriere, stare, etc. pt fiecare piesa necesita foarte mult timp.