ebay o solutie cu adevarat??eu cred ca mai mult nu...

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

valentinian

Mesaj de valentinian »

drahmele histria de la americanii aceia le considerati falsuri ''de prost gust'' ?!? pai mie in afara de diferentele foarte mari intre avers si revers mi se pareau niste piese chiar foarte tari ...fetzele fiind mai alungite si parul un pic stilizat...asta este diferenta dintre un incepator si un ''veteran'' .mai astept cateva zile cum am zis linkurile si apoi voi aduce in discutie numele intermediarului pe care eu inca il consider de buna credinta...p.s. de altfel in cateva cazuri cand am vrut s acumpar de la unii vanzatori mai dubiosi d-sul m-a sfatuit sa nu ...pe de alta parte mi-a si recomnadat o licitatie din aceea privata sau nu stiu exact cum ...de la un vanzator din germania ''sportjanne'' care apare pe listele negre de vanzatori de falsuri de pe forumancientcoins
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
valentinian

Mesaj de valentinian »

imi cer scuze pentru cum scriu-fara majuscule-dar prefer viteza si politetzea scrisului prea ''cautat'' .multumesc
.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Multumesc pentru apreciere. Asta nu inseamna ca nu ma pot insela. Dar cateva Histrii din cele expuse acolo sunt falsuri vizibile (am pus o intrebare si pe forum dar se pare ca acolo nu prea exista interesul de a afirma ceva). Bulgarii au o adevarata industrie in acst tip de falsuri. Suprafata este rugoasa la acele monede iar langa flan relieful e aplatizat, rotunjit, fenomen care nu se intalneste la monedele batute ci la cele turnate. Cum aceste monede au fost exclusiv batute rezulta ca acelea sunt falsuri. De fapt mie imi sar in ochi de la prima vedere (si hai sa fim seriosi, la 20 USD nu gasesti monede originale nici macar in aceasta stare)
Olimpia

Mesaj de Olimpia »

Iar intermediarii trebuie sa îi cunosti foarte bine si sa stii ca sînt de încredere si seriosi, bref, persoane pe care te poti baza. Personal asa mi-am gasit eu intermediarii care îmi procura obiectele de colectie de la casele de licitatii, Ebay, etc...
Deci trebuie musai sa faci o mini ancheta ca sa vezi cui îi predai sume importante de bani si mai ales sa stii ca vei obtine marfa dorita/platita fara complicatii costisitoare. :wink:
valentinian

Mesaj de valentinian »

am invatat asta pe pielea mea ...ce imi aduc sigur aminte... ''windsorantiquities'' ,''ancient treasures'' sunt vanzatori de falsuri 100% ...oricum ,eu am adus acest subiect in discutie pt alti incepatori sa deschida bine ochii la achizitiile de pe ebay...evident eu am iesit in pierdere si cu piesele si cu imaginea ...dar am preferat sa fac asta imediat cum amfost sigur ca sunt falsuri si nicidecum sa incerc la randul meu sa-i insel pe altii sau sa trec sub tacere cele intamplate de rusine... :oops:
.
albert

Mesaj de albert »

ultima moneda cumparata de pe ebay s-a dovedit a fi falsa. nu cred ca ne putem da seama de autenticitatea unei monede doar din foto care o insoteste. iar taxele postale.....sunt inca prea mari.
valentinian

Mesaj de valentinian »

iata ca ''intermediarul'' s-a dovedit a fi -cum banuiam- de buna credinta si mi-a pus la dispozitie cateva linkuri d-lui avand o problema cu computerul si fiind plecat in vacanta ceva timp...iata ...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26fvi%3D1
.
valentinian

Mesaj de valentinian »

.
valentinian

Mesaj de valentinian »

.
valentinian

Mesaj de valentinian »

.
valentinian

Mesaj de valentinian »

.
valentinian

Mesaj de valentinian »

.
valentinian

Mesaj de valentinian »

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26fvi%3D1
este o ''piesa '' la care nu am poze dar pe care am identificat-o dupa greutate ...
.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Asta mi se pare autentica.
valentinian

Mesaj de valentinian »

am pus poze cu lotul de la a.t....era autentica dar suberata ...
.
Scrie răspuns