Nici eu nu am vazut. In oras au aparut o gramada de monede de 2006 in stare UNC. Banuiesc ca Monetaria bate in continuare monede cu milesimul 2006. Asta e...
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
muresanhd scrie:Nici eu nu am vazut. In oras au aparut o gramada de monede de 2006 in stare UNC. Banuiesc ca Monetaria bate in continuare monede cu milesimul 2006. Asta e...
E posibil sa fie batute chiar in 2006 si abia acum puse in circulatie.
Chiar am purtat o discutie pe aceasta tema, in contradictoriu, cu cativa dintre voi pe forum. Imi cer scuze, am gresit, faceam referire la alta moneda din 2007.
Celelalte monede din 2007 sunt (ba chiar pot sa si dau cateva seturi)...in afara de cel promis d.lui Aldor. Din discutiile avute cu bancile intelesesem ca incepand cu luna iulie vor apare si cele de 50 bani....dar nu am vazut pana acum, ca de avut...nici atat.
Pana acum din ce am vazut eu cele mai greu de gasit in circulatie sunt cele de 5 bani 2006. Cele din 2007 (1 ban, 5 bani) se intalnesc mult mai des, iar cu cele de 10 bani 2007 e plin peste tot.
nici eu nu am vazut vreo moneda!
Celelalte monede de 2007 sunt relativ comune, le primesc destul de des la rest (ma refer in special la cele de 1 si 5 bani). Am renuntat sa le mai strang.