un pret informativ va rog frumos:)

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
2ddy

un pret informativ va rog frumos:)

Mesaj de 2ddy »

De vreo 1 sapt jumatate am intrebat daca este ceva shop de specialitate in sibiu,iar drmau mi'a dat nishte locatii confuze.Nu m-am lasat,si in cateva zile am gasit cele 2 shop'uri de antichitati.am achizitionat o fisa/jeton(nush ce este,va spun sincer) pe care scrie "BUN PENTRU UNA CONVORBIRE TELEFONICA LOCALA",iar pe cealalta parte scrie : "SOCIETATEA ANONIMA ROMANA*DE TELEFOANE*".O sa postez cel tarziu maine nishte poze.Dar poate ca stiti despre ce vorbesc,asa ca va intreb:stiti care este valoarea reala?va multumesc,
Cu stima,
Tudor Balanean
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Acum cateva luni tin minte ca am vazut o asemenea piesa pe ebayul nemtesc, cumparata de cineva din Romania. Poate mai tine minte cineva cat a fost pretul final...
banivechi

Mesaj de banivechi »

Sint mai multe variante de jetoane telefonice: din alama, Cu-Ni, cu harta Romaniei mari, cu glob pamintesc...
Acestea, impreuna cu Contributiile pentru Arcul de Triumf (10 sau 20 lei) sint cele mai comune jetoane romanesti. Valoarea e de pina in 5 euro.
2ddy

Mesaj de 2ddy »

Buna seara!Am postat aici pozele..imi cer scuze k nu sunt la un nivel profesional..:)...sper k ma intelegeti...cred k sunt dinainte de '40....stema aceea poate fi moldova veche(daca spun aberatii va rog sa ma corectati):)sunt incepator....de vreo4-5 sapt....cu gauri in buget:)):)):))....multumesc
p.s.: pe partea cu telefonul sunt mici puncte rosii....cred ca sunt rugina...dar nu sunt sigur......
Cu stima,
Tudor Balanean
vladmario

Mesaj de vladmario »

Pe jetonul dumneavoastra este harta Romaniei Mari, realizata destul de aproximativ. Harta include Moldova dintre Prut si Nistru si Cadrilaterul, deci teoretic jetonul e fabricat inainte de 1940. Nici vorba de Moldova!
Citeva informatii despre Societatea Anonima Romana de Telefoane gasiti la adresa de mai jos:
http://romaniantokens.100free.com/jetoane3.html.
Scrie răspuns