50 bani 2007
- saankarite

saankarite scrie:care e faza cu "Ati primit 3.97 lei pentru acest mesaj?" imi tot apare dupa ce scriu cate un mesaj. suma se tot modifica..
Aldor scrie:Incerc acum sa pun la punct un sistem in care cei care scriu pe forum sa primeasca puncte ("lei vitruali" sa zicem) pentru fiecare topic, mesaj nou, etc. Cine nu va avea activitate pe forum nu va avea nici puncte, deci nu va putea lista piese la licitatie, pentru ca totul se va taxa. De ex. sa listezi o piesa in licitatie va costa un punct (1 leu virtual), optiunile speciale vor costa alte cateva puncte, etc. Ba mai mult, cine nu are puncte, nu va putea nici sa liciteze. Cam asta ar fi pe scurt ideea.berserkr scrie:Presupun ca aceia dintre noi care chiar activeaza in forum sunt oameni care n-or sa incerce magarii. Si de asemenea cei care-s doar inscrisi fara sa aibe macar un post ar trebui stersi din lista de utilizatori din moment ce oricum pot urmari discutiile din forum si nefiind inregistrati. Asa s-ar face o selectie a celor care pot licita sau pune obiecte la licitatie, ca fiind numai oameni care au avut activitate in forum si despre care mai stim cate ceva. Asta ar descuraja multe pracici urate de pe alte situri de licitatie.
Aldor scrie:DuMy yo scrie:Eu nu prea inteleg cum e cu sistemul asta. Vad ca pe pagina, sub fiecare dintre userii de pe forum, exista un buton "Doneaza". De la cine primim aceste puncte [lei virtuali]? Se adauga automat in functie de numarul de posturi de pe site? Deja vad ca la unii dintre noi s-au adunat ceva puncte, inclusiv si la mine...
Pai sa va explic:
-pentru un topic nou se acorda 25 puncte (lei)
-pentru un raspuns se acorda 2 puncte
-pentru fiecare caracter dintr-un mesaj se acorda 0.01 puncte
-pentru mesaje private nu se acorda puncte.
Totu merge automat.
Era o optiune sa se si poata dona puncte de la un user la altul, dar asta am dezactivat-o deocamdata.DuMy yo scrie:Vad ca pe pagina, sub fiecare dintre userii de pe forum, exista un buton "Doneaza".
-
andastratan

50 bani
voi pune o poza cand o sa am timp 
Re: 50 bani
Ei hai!?! Sunt chiar curios, ce zic eu ARD de curiozitate sa vad asemenea raritate....daca ai doua monede de 50 de bani (2007) as putea chiar sa zic ca esti bogat!...andastratan scrie:voi pune o poza cand o sa am timp
MENTE ET MALLEO
- saankarite

Variante... probe... Ma apuc sa urmarit ebay-ul poate apare varianta chinezeascaflorin232 scrie:Presupun ca fiind o asemenea raritate mondiala s-au si gasit cativa sa o falsifice. Dar ce se va intampla dc se vor descoperi si variante la aceasta moneda....berserkr scrie:Monede de 50 de bani falsificate....Ar fi o chestie.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.
-
andastratan

-
momentan nu am accesul la un scaaneeeer!aveti rabdare cu totii!cred ca voi putea posta o poza in weekend!
Sau nu,luni!
- saankarite