50 bani 2007
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
andastratan

[quote="Aldor"]E, hai sa nu exageram totusi.. dar as fi si eu foarte curios sa vade o poza.. merge si una facuta cu telefonul, numai sa se vada cat-decat.[/quote]
Nu exageram...dar eu fac pariu pe 5000 de EUR de fiecare moneda de 50 de bani, ca aceste monede nu sunt autentice...asta in caz ca apar pozele alea.... desi eu nu mai cred in poze de ceva vreme...
Nu exageram...dar eu fac pariu pe 5000 de EUR de fiecare moneda de 50 de bani, ca aceste monede nu sunt autentice...asta in caz ca apar pozele alea.... desi eu nu mai cred in poze de ceva vreme...
MENTE ET MALLEO
-
andastratan

Fara cea mai mica intentie de a jigni ,il rog pe dl. zalmoxis sa ne lamureasca de unde atita siguranta!Sau domnia sa are acces la nivel inalt?ZALMOXIS scrie:
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Am doi copii. Nu asa ii inveti sa nu minta. Presandu-i si punandu-i la zid. Le demonstrezi ca nu castiga nimic din asta si le lasi la randul tau timp sa demonstreze ca nu mint. Si de unde pana unde ne apucam sa educam copiii altora? Nici noua nu ne-ar conveni ca altii straini sa ne educe copiii pe forumuri.
[quote="berserkr"]Am doi copii. Nu asa ii inveti sa nu minta. Presandu-i si punandu-i la zid. Le demonstrezi ca nu castiga nimic din asta si le lasi la randul tau timp sa demonstreze ca nu mint. Si de unde pana unde ne apucam sa educam copiii altora? Nici noua nu ne-ar conveni ca altii straini sa ne educe copiii pe forumuri.[/quote]
E offtopic deja dar in sfarsit....mi-am cerut scuze OK!?!...Retrag tot ce-am zis! Deci monedele exista o sa vedeti si poze si gata!!...E bine asa!?!...In ceea ce ma priveste nu incerc sa educ copiii nimanui, nu vad de unde pana unde ai dedus asta, insa da mi-ar convenii ca ei (adica copiii mei-tot doi)sa fie educati de oricine...uneori primesti lectii de educatie la un colt de strada dar...Ma rog fiecare isi creste copiii asa cum crede de cuviinta!...Imi pare rau ca am "bulversat" discutia ....
O zi faina la toata lumea! ....
E offtopic deja dar in sfarsit....mi-am cerut scuze OK!?!...Retrag tot ce-am zis! Deci monedele exista o sa vedeti si poze si gata!!...E bine asa!?!...In ceea ce ma priveste nu incerc sa educ copiii nimanui, nu vad de unde pana unde ai dedus asta, insa da mi-ar convenii ca ei (adica copiii mei-tot doi)sa fie educati de oricine...uneori primesti lectii de educatie la un colt de strada dar...Ma rog fiecare isi creste copiii asa cum crede de cuviinta!...Imi pare rau ca am "bulversat" discutia ....
O zi faina la toata lumea! ....
Ultima oară modificat 05 Sep 2007, 17:12 de către ZALMOXIS, modificat de 2 ori în total.
MENTE ET MALLEO
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Iar au ajuns discutiile unde nu trebuia, hai sa le punem punct aici si sa asteptam poza. Sunt destul de multi bucuresteni pe forum. Unul ar putea face usor o poza cu moneda de care zice Anda si asa ne-am lamuri cu toii.
Sa nu punem asa de usor eticheta de "mincinos" pe cineva, de ce nu putem merge pe "prezumtia de nevinovatie pana la dovada contrarie" si aici?
Sa nu punem asa de usor eticheta de "mincinos" pe cineva, de ce nu putem merge pe "prezumtia de nevinovatie pana la dovada contrarie" si aici?
Un raspuns cred ca puteti gasi la pagina aceastacristi_g scrie:Fara cea mai mica intentie de a jigni ,il rog pe dl. zalmoxis sa ne lamureasca de unde atita siguranta!Sau domnia sa are acces la nivel inalt?ZALMOXIS scrie:

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Va referiti, probabil, la persoana inscrisa pe forum si care luncreaza la BNR...Yu_L.Yan scrie:Un raspuns cred ca puteti gasi la pagina aceastacristi_g scrie:Fara cea mai mica intentie de a jigni ,il rog pe dl. zalmoxis sa ne lamureasca de unde atita siguranta!Sau domnia sa are acces la nivel inalt?ZALMOXIS scrie:
Slabe sanse de raspuns... Pana acum ar fi trebuit sa o faca...