50 bani 2007

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
banivechi

Mesaj de banivechi »

Ca tot se agita apele in jurul lui 50 bani 2007 hai sa pun si io gaz pe foc: ce naiba-i asa greu sa faca matrita pentru 50 bani 2007? Nu-i nici desenul complicat, si nici de lucru n-are monetaria - ca doar de aia da afara o gramada de angajati.
Apoi: decit sa umple casele de marcat ale magazinelor cu gramezi de monede de 1 ban 2007 pe care si asa nu le ia nimeni rest, mai bine bateau inca 500,000 sau 1,000,000 de monede de 50 bani (la benzinaria unde opresc dimineata in doua zile din 3 nu au fise de 50 bani pentru automatul de cafea :x )
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

florin232 scrie:Desi ma surprinde interesul pentru o moneda total nesemnificativa voi face o precizare. Vorbind cu cineva din BNR mi s-a precizat ca pentru moneda de 50 bani 2007 nu exista nici macar matrita. Si chiar dc ar exista: ce mare frumusete e de se intereseaza toata lumea de soarta ei??!!
Cred ca este eterna dorinta (marturisita sau nu) a colectionarului de a detine ceva rar, ceva pe care putini il detin. In prezent 50 bani 2007 este senzatia momentului, numai pentru ca nu se gaseste pe piata. Dupa ce vor apare X exemplare ici si colo, interesul va scadea abrupt.

Vreau sa atrag aici atentia ca este posibil ca Anda sa fi gresit un pic si sa nu aiba de fapt 2007 ci 2006 :) Pana la urma este un copil (deosebit, dar un copil) si trebuie sa fim ingaduitori nu sa ii facem amare reprosuri in dezamagirea noastra, daca cumva este o greseala. Deal? :)
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

In definitiv si la 1 si 5 bani 2006 au fost ceva sfortari :D
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

vlahul scrie:In definitiv si la 1 si 5 bani 2006 au fost ceva sfortari :D
Plus 1 si 5 bani 2007.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
andastratan

Mesaj de andastratan »

Mda...Am ajuns acasa si se pare ca am confundat:D Am trait cu impresia ca am 2007 nu 2006!Pe cuvant parca o si vedeam! :( Va rog sa ma scuzati pentru greseala!
albert

Mesaj de albert »

Se mai intampla ... oricum eram foarte nerabdator sa vad cum arata moneda .
drmau

Consolare

Mesaj de drmau »

Anda,
Daca te consoleaza cu ceva: si mie mi s-a intamlat - de mlte ori :D :cry: chiar. Asa este cand iti doresti mult ceva - incepi sa mai si visezi ca se intampla. Ceea ce nu e rau. Atentie insa sa existe trezire si la ce se intampla mai apoi in realitatea din afara visului. Ceva mai multe despre asa ceva in "Poveste fara sfarsit" de Michael Ende. Atentie - nu e chiar o poveste (ca si Stapanul Inelelor - si filmul si cartea - sau Eragon - numai cartea). Este poveste pt copii si pt cine nu vede peste poveste.
Scuza-ma de sfaturi... ma baf si eu in vorba... cred ca mi se trage de la varsta.
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
andastratan

Mesaj de andastratan »

aha..am citit cartea aia:d
DuMy yo

Re: Consolare

Mesaj de DuMy yo »

Exact ce vorbeam eu la inceputul topicului, facand referire la mine. Puteam sa jur ca asa stau treburile, dar m-am inselat si mi-am cerut scuze. Se mai intampla, stai linistit/a...:D .
andastratan

Mesaj de andastratan »

ok..linistita :)
andastratan

Mesaj de andastratan »

Inca odata imi cer scuze pentru harmalaia si nerabdarea produsa si sper sa nu se mai intample!Spre cunostiintele lui zalmoxis nu minteam...dar chiar am trait cu impresia asta...oricui i se putea intampla :x
banivechi

Mesaj de banivechi »

E buna si harmalaia uneori.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

E bine totusi ca dupa 2 saptamani ati reusit sa va dati seama ca nu aveti ce pretindeati :)
DuMy yo

Mesaj de DuMy yo »

Ma bine mai tarziu decat deloc :P.
andastratan

Mesaj de andastratan »

da,e bine ca mi-am dat seama.....
Scrie răspuns