Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
.....mi se pare ca am vazut niste "fluturase"...pe mesele participantilor, prin care se anunta ca si pe data de 22-23 Septembrie va mai fi organizat inca un targ, tot la Sutu ! A mai vazut cineva chestia asta ?
.....mi se pare ca am vazut niste "fluturase"...pe mesele participantilor, prin care se anunta ca si pe data de 22-23 Septembrie va mai fi organizat inca un targ, tot la Sutu ! A mai vazut cineva chestia asta ?
Preturile sunt functie de vanzator, de exemplu aceeasi moneda comuna la unul era 5 Lei iar la altul 1 Leu, care e de fapt pretul corect. Totusi am obs. ca la preturile mari cerute initial uneori se poate negocia functie de piesa, important e sa stii cotatia catalog/piata. Oricum targul a fost ceva mai slab decat cel anterior in sensul ca au fost piese mai putine la fel si vanzatori.
Slabe sanse sa se tina in interior, mai ales ca se tine in acelasi timp cu ziua Bucurestiului. Am inteles ca este un alt organizator decat pana acum si o parte din participanti sunt reticenti. Sa nu mai vorbim de ploaie...Totusi "speranta moare ultima"
Nici eu nu am fost prea incantat de ce am gasit pe acolo. Pe scurt: prea putine monede frumoase, preturi cam mari si vanzatori reticienti. Sa speram ca va fi vreme frumoasa la sfarsitul de saptamana urmator si ca vom avea pare de diversitate la targul din parcul Obor.
Am fost si eu, observ ca targul e din ce in ce mai slab, dar totusi sunt multumit, niciodata nu am plecat fara sa cumpar ceva, am luat cateva monede comune din tari mai rare la noi si care nu le aveam.
Ultima oară modificat 24 Sep 2007, 10:17 de către ZAR, modificat de 3 ori în total.