demers catre okazii.ro
Se pare ca pana la urma apar si rezultatele muncii depuse de dumneavoastra. Chiar daca nu sunt sortate, iata ca a aparurt sectiunile de Bancnote Romanesti; Medalii Romania; Monede moderne Romania.
In timp se vor cerne si pe fiecare categorie in parte.
Multumiri atat voua celor ce ati initiat acest lucru si ati postat in acest topic; dar si celor de pe Okazii ca ne-au inteles.
In timp se vor cerne si pe fiecare categorie in parte.
Multumiri atat voua celor ce ati initiat acest lucru si ati postat in acest topic; dar si celor de pe Okazii ca ne-au inteles.
-
cartelcoserv

problema este una.s-a facut modificarea respectiva,insa cel care a facut-o,sa ma scuze,dar a facut-o cu picioarele.a pastrat in sectiunea de romanesc tot ce e strain,cand,normal si logic era sa transfere toate licitatiile vechi (inclusiv cele romania) ,in sectiunea de straine,urmand apoi ca cele romanesti sa treaca in timp la sectiunea normala.daca facea o paritate strain/romanesc,observa ca e mult mai simplu asa.pe linga faptul ca o moneda romania o poti incadrqa oricand la monede ww,pe cand o moneda ww,mai greu la romania...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

normal ca aceasta au facut.dar fara sa gandeasca un pic logic.ce e mai usor?Yu_L.Yan scrie:Eu cred ca au schimbat numai denumirea la sectiunea veche (monezi moderne), si au adaugat sectiunea noua (monede moderne straine) urmand ca licitatiile sa se cearna in functie de cum se termina, urmand ca fiecare pesoana sa-si repuna licitatia acolo unde trebuie.
sa reordonezi 200 de piese romanesti sau 800 straine?cam acesta este raportul la bancnote.cred ca si la monede la fel...
-
cartelcoserv

-
cartelcoserv

schimbati "vechime" cu "experienta pe site" sau orice termen asemanator.se pare ca exista persoane care se inflameaza la utilizarea acestui termen...cartelcoserv scrie:e un inceput,da.dar putea fi un inceput mai bun...Aldor scrie:Cu timpul se vor cerne, e un inceput si asta..
sunt sigur ca,daca cineva de la okazii ar fi intrebat macar pe cativa din cei cu vechime pe site,ar fi iesit ceva mai bun.
-
cartelcoserv

-
roantichitati

multumiri si nedumerire !
Doresc sa multumesc adminului` acestui site pentru sprijinul care mi l-a acordat in strangerea de "semnaturi" a demersului pe care l-am initiat si celor care au "semnat " pentru a putea schimba o stare de fapt care cred eu ne dezavantaja pe toti . Sunt de acord cu faptul ca aceasta schimbare putea fi facuta si altfel , mai bine , insa parerea mea este ca am facut un pas inainte . Personal strang de multa vreme adeziuni pentru a face ca lucrurile sa se miste , si nu e primul demers pe care il intreprind insa nici
unul de aceasta anvergura ,constat insa cu stupoare ca exista persoane care in loc sa aprecieze acest lucru fac afirmatii tendentioase :
"sunt sigur ca,daca cineva de la okazii ar fi intrebat macar pe cativa din cei cu vechime pe site,ar fi iesit ceva mai bun "
"schimbati "vechime" cu "experienta pe site" sau orice termen asemanator.se pare ca exista persoane care se inflameaza la utilizarea acestui termen"
Personal am convingerea (poate ma insel , vreau sa stiu si parerea
dumneavoastra ) ca o eventuala cerere de opinie venita din partea celor de la okazii nu ar fi trebuit ceruta unuia sau altuia doar pentru ca au "vechime" sau "experienta pe site " (asa cum sustine cineva si face remarci rautacioase )ci noua tuturor celor ce au semnat acest demers si eventual altora care au facut acelas lucru in nume propriu .
unul de aceasta anvergura ,constat insa cu stupoare ca exista persoane care in loc sa aprecieze acest lucru fac afirmatii tendentioase :
"sunt sigur ca,daca cineva de la okazii ar fi intrebat macar pe cativa din cei cu vechime pe site,ar fi iesit ceva mai bun "
"schimbati "vechime" cu "experienta pe site" sau orice termen asemanator.se pare ca exista persoane care se inflameaza la utilizarea acestui termen"
Personal am convingerea (poate ma insel , vreau sa stiu si parerea
dumneavoastra ) ca o eventuala cerere de opinie venita din partea celor de la okazii nu ar fi trebuit ceruta unuia sau altuia doar pentru ca au "vechime" sau "experienta pe site " (asa cum sustine cineva si face remarci rautacioase )ci noua tuturor celor ce au semnat acest demers si eventual altora care au facut acelas lucru in nume propriu .
-
cartelcoserv

tin sa va amintesc ca si eu am semnat acel demers.si ca fac parte din cei (muti,putini...) care au facut si demersuri anterioare.cat despre "remarcile rautacioase" ,va asigur ca vi se pare doar ca au acesta tenta.consider controversa noastra punctuala inchisa in acest moment si sper sa nu mai filozofam inutil pe marginea ei.