Evaluare Moneda Franc Ios. I 1888
-
Thumbellina
- nou in forum

Evaluare Moneda Franc Ios. I 1888
As dori va rog o evaluare a unei monede de 1FL. Franc Iosif.I D.G. 1888, cred ca este de argint. Am descoperit-o de curand si as dori sa stiu cam ce valoare are pe piata. Pe muchie are scris VNITIS VIRIBVS
Va multumesc
Va multumesc
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Thumbellina
- nou in forum

-
Thumbellina
- nou in forum

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Nu eu am facut catalogul respectiv. O sa scanez mai tarziu pagina respectiva se vedeti preturile daca credeti ca imi arde de glume. Este a n oara cand incerc sa ajut pe cineva si sunt luat peste picior. Cred ca o sa renunt sa mai raspund la mesaje de genul "evaluare".vasil scrie:Numai 5 euro pentru 1 florin VF Aldor..?? Hmm..
SI dupa cum a zis si consult, vechimea nu are nici o legatura cu valoarea. O moneda poate sa aiba 1600-1700 ani vechime si sa valoreze 1-2 euro iar alta poate sa fie batuta acum 5 ani si sa valoreze 1000 de euro.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Imi cer oficial scuze. Sper ca sunt acceptate.
1 florin 1859 cam cat valoreaza?
Sunt cam necajit. Piesele achizitionate online vin in proportie de 40-50% cu defecte, asa ca trebuie sa cumpar de cateva ori la rand, ca sa am o piesa buna. Tocmai am incetat colaborarea cu unul din site-uri, din vina mea (prea multe remarci caustice din partea mea). Uneori cam dau cu bata in balta. Cred ca ma voi rezuma la targurile numismatice sau la intalnirile sporadice cu colegii colectionari din teritoriu.
vasil
1 florin 1859 cam cat valoreaza?
Sunt cam necajit. Piesele achizitionate online vin in proportie de 40-50% cu defecte, asa ca trebuie sa cumpar de cateva ori la rand, ca sa am o piesa buna. Tocmai am incetat colaborarea cu unul din site-uri, din vina mea (prea multe remarci caustice din partea mea). Uneori cam dau cu bata in balta. Cred ca ma voi rezuma la targurile numismatice sau la intalnirile sporadice cu colegii colectionari din teritoriu.
vasil
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Daca era de Alba Iulia atunci nu era rea. Dar A este semnul monetariei de la Wiena, iar florinii batuti acolo in 1859 sunt cei mai comuni din cele batute in acelasi an la celelalte monetarii. In stare VF 6EURO, la XF 14EURO.A, probabil Alba Iulia. Imi inchipui ca fiind autohton, nu are valoare prea mare.