Emisiune Romfilatelia 140 de ani de la crearea Sist Monetar

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

sinadi
*
*

Mesaj de sinadi »

Pentru zopiryon: Revista Filatelia, telefon redactie:021-313.10.07

La adresa http://razboifilatelic.wtcsites.com/revista.html puteti citi numere ale revistei din anul 2007.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

ZAR scrie:Nu am acordat prea mare atentie in general filateliei, deci nu am cunostinte vaste.Ce pot sa va spun este ca se vand in 2 variante.
-Seria completa de 5 timbre separate in jur de 5 lei.
-7 coli cu chenar scris a cate 6 timbre fiecare diferite in jur de 41 lei.
Sunt 6 timbre prezentate atat separat cat si in 6 minicoli, 6 carti postale maxime si 2 plicuri FDC.
amonra

Mesaj de amonra »

Multumesc mult. Am fost deja la filatelie aseara si am cumparat seria cu monede de aur, blocurile le-am lasat pe mai tarziu. Am mai luat timbrul colita cu 1 Banu 1867 care e absolut exceptionala cat si FDC-ul aferent 8) , ultimul de altfel si am gasit toate FDC-urile la LEUL NOU, din 2005 !

Sincer, sunt placut impresionat si chiar uimit de cum arata emisiunile filatelice romanesti din ultima vreme. Nu aveam bani la mine sa cumpar cam ce mi se parea deosebit, in raport cu alti ani cand nu prea avea ce sa alegi.
Way to go !
Pecunia non olet.
ZAR

Mesaj de ZAR »

sorin70 scrie:
ZAR scrie:Nu am acordat prea mare atentie in general filateliei, deci nu am cunostinte vaste.Ce pot sa va spun este ca se vand in 2 variante.
-Seria completa de 5 timbre separate in jur de 5 lei.
-7 coli cu chenar scris a cate 6 timbre fiecare diferite in jur de 41 lei.
Sunt 6 timbre prezentate atat separat cat si in 6 minicoli, 6 carti postale maxime si 2 plicuri FDC.
Multumesc pt. corectura si scuze ca am indus putin in eroare cu cifrele.Nasol e ca nu se vand si separat, am intrebat la filatelie ulterior.Personal ma interesa numai 100 lei 1939 (mini-coala).
Scrie răspuns