intrebare targ brasov
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
intrebare targ brasov
Targul de la Brasov se organizeaza 17 noiembrie 2007?
Care este locatia in care se desfasoara? Cunoaste cineva adresa de contact a organizatorilor?
Care este locatia in care se desfasoara? Cunoaste cineva adresa de contact a organizatorilor?
TIBERIU
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
targ Brasov
As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: targ Brasov
Depinde ce anume va intereseaza.VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
Pt vizitatori. Cand ati fost ultima oara la Rulmentul? Eu la ultimul targ de la Rulmentul am platit 5 lei pe bilet...probabil ca si ceilalti...stfp scrie:Tariful de 7 lei pentru 'bilet de intrare' se plateste doar de catre expozanti sau si de catre vizitatori? Ultima data cand am fost la un astfel de targ la Brasov (ce-i drept, la Rulmentul) am platit 2 lei pentru intrare.
Re: targ Brasov
Daca gasiti ce va intereseaza nu plecati dezamagit daca nu ...VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
Desigur! Orice targ e "OK". Dar aici ar fi tare bine ca in loc de pareri "fotbalistice" sa vorbim despre realitatea de la fata locului. Hai sa trecem peste mica loialitate de urbe. E util si pentru ceilalti din tara (cu totii suntem "ceilalti" la randul nostru) sa stie ce-i printr-un targ, la modul real.
-
babanezu

poate sunt off topic insa nu ma pot abtine ...am vazut afisul de prezentare al targului din Bacau , invitatia de la targul din Brasov ...si ma minunez din ce in ce mai tare ...sincer nu am cuvinte sa le descriu ..sunt penibile ...nu stiu cine se ocupa de aceste aspecte dar lasa foaret mult de dorit ....nu cred ca acestea atrag privirea cuiva ...sau scopul poate este acesta ..sa vina cat mai putina lume
sa fim putin seriosi ..ne plac foare mult detliile , pise frumoase cu o gravura , grafica cat mai in detaliu si iata un aspect pe care nimeni nu da doi bani ... care totusi cred eu ca conteaza ..este vorba totusi de promovarea numismaticii
xic si eu ..poate nu este asa
sa fim putin seriosi ..ne plac foare mult detliile , pise frumoase cu o gravura , grafica cat mai in detaliu si iata un aspect pe care nimeni nu da doi bani ... care totusi cred eu ca conteaza ..este vorba totusi de promovarea numismaticii
xic si eu ..poate nu este asa
In principiu aveti dreptate. Targurile sunt organizate din ratiuni mult mai practice, dar o preocupare mai mare pentru a fi cunoscute de cat mai multa lume ar fi recomandata (desi ma gandesc ca in felul asta piese de colectie ar ajunge in maini care nu ar sti cum sa le pretuiasca). Un exemplu bun cred ca ar fi Iasul, unde anul asta d-nul Grumazescu a depus eforturi pentru o cat mai buna organizare si recunoastere din partea autoritatilor locale.
-
micu_klein

Parerea mea este ca nu conteaza aspectul exteriorul ci ceea ce va fi la interior. Adica organizarea, diversitatea, abundenta pieselor. Cine este interesat si il preocupa va venii indiferent cum arata afisul de prezentare. Nu cred ca este cazul sa facem reclama mare acestor targuri deoarece ele sunt si asa destul de populate(chiar din ce in ce mai multa lume se prezinta la aceste targuri). Cei cu adevarat pasionati vor venii pentru ca ii va interesa. Cum zicea si "vasil", daca reclama este prea mare vor venii tot felul de indivizi cu bani care vor cumpara la suprapreturi piese doar pentru a fi vazuti, fara a-i interesa piesa in sine.
-
babanezu

eu unul as face ceva de genul...bine-nteles nu am fost cinstit ..am pus doar cateva monezi ( aste imi plac
) ...
trebuie sa ma inscriu si eu in asociatia numismatilor poate aduc si eu o mica contributie pe ici pe colo
apropo cum pot sa ma inscriu ..sau ce cerinte sunt pentru a te putea inscrie ?
cu stima
trebuie sa ma inscriu si eu in asociatia numismatilor poate aduc si eu o mica contributie pe ici pe colo
apropo cum pot sa ma inscriu ..sau ce cerinte sunt pentru a te putea inscrie ?
cu stima
- Fişiere ataşate
-
- Resize of afis CMYK 300 dpi.jpg (94.42 KiB) Vizualizat de 17759 ori