Membrii trupei IRIS decorati cu ordinul Meritul Cultural

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Am si eu o intrebare - de ce cand a fost postat mesajul cu decorarea membriilor formatiei Iris, nu a spus nimeni ca membrii mai vechi ai trupei respective nu au fost decorati? :?
Bineinteles este o intrebare de dragul conversatiei :D , nu de altceva....
Si inca ceva, pentru mine Phoenix inseamna in primul rand Nicu Covaci, asa cum este el cu bune si rele....
Parerea mea :shock:
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

:D Mihai, prima intrebare e chiar de dragul conversatiei. Sau daca tu chiar vrei un raspuns, n-a fost nimeni dintre cei care au citit interesat de aspectul asta. Cat despre ce inseamna pentru tine Phoenix, am luat la cunostinta :D
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Deci sa inteleg ca sunt 2 variante probabile de raspuns la intrebarea mea:
1.trupa Phoenix are mai multi fani pe acest site decat formatia Iris, discutii despre ultima neinteresand pe nimeni;
SAU
2.judecam cu unitati de masura diferite.
Asta tot de dragul conversatiei :D .
Oricum, chiar se pune o problema, cand se hotaraste decorarea membrilor unei trupe de muzica, decorezi numai membrii actuali, pe cei care au avut o contributie deosebita de-a lungul existentei trupei, sau pur si simplu pe toti cei care la un moment dat au activat in componenta formatiei?
Si inca un lucru, sunt de parere ca si Mircea Baniciu ar fi trebuit sa fie invitat la Cotroceni, si bineinteles sa fie decorat pentru aportul pe care la adus in cadrul Phoenix-ului :D. Asta ca sa mai fac o precizare pe ziua de azi :lol: .
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Sunt poate mai "fan" Iris decat Phoenix insa Baniciu e Baniciu...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Ei, la mine-i invers, sunt fan Phoenix (IRIS nu ma intereseaza). Iar despre decorare cred ca s-a mai spus motivul pentru care au fost chemati numai cei actuali, ei au continuat si dupa '89 si-au dovedit vitalitate. Si da, sunt de acord ca si Baniciu merita pe deplin ordinul.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Le ascult pe amandoua, dar la categoria "nostaglii" :)
amonra

Mesaj de amonra »

Phoenix forever !

Ce m-a impresionat de-a lungul timpului e ca au reusit sa scoata albume bune si dupa succesele din anii 70 . De obicei, formatiile rock dispar dupa cateva succese doarece nu reusesc sa se maturizeze. Ei au tot evoluat, si sunt in stare si acum sa aiba 1-3 hituri / album. Jos palaria pentru asta, pentru ca nu au ramas doar la sertarul cu nostalgii.

O "cura" de Phoenix din cand in cand nu strica deloc ; mai te aduce cu picioarele pe pamant, in mijlocul invaziei muzicii de consum.
Pecunia non olet.
amonra

Mesaj de amonra »

Pecunia non olet.
auratheodora
nou in forum
nou in forum

Mesaj de auratheodora »

Am fost la ambele concerte dupa plecarea lui Baniciu din formatie si vreau sa spun ca nu i s-a simtit lipsa... in schimb ii simt prezenta d-lui Mircea B. in mai toate ziarele de scandal: asta mi se pare mie degradant!

PS- Imi simt sufletul mugur de fluier!
Scrie răspuns