Nu se exclude nici varianta sa gasiti ce va intereseaza dar la pret exagerat sau care va depaseste bugetul.vlahul scrie:Daca gasiti ce va intereseaza nu plecati dezamagit daca nu ...VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
intrebare targ brasov
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Re: targ Brasov
cotate unde?ZAR scrie:Nu se exclude nici varianta sa gasiti ce va intereseaza dar la pret exagerat sau care va depaseste bugetul.vlahul scrie:Daca gasiti ce va intereseaza nu plecati dezamagit daca nu ...VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.Eu m-am lovit de kestia asta la Sutu, adica pret exagerat, nu imi depasea bugetul dar nu sunt genul care sa platesc sume mult peste cotatia reala.Pt. mine sunt foarte putine monede asa zise ''de suflet'' pe care as plati mai mult decat sunt cotate in caz ca s-ar cere si nu exista cale de negociere, bineinteles totul in limita bugetului.
Raportat la catalog/piata.Multi vanzatori au preturi exagerate, dar tot e bine ca se poate negocia cu unii dintre ei functie de piesa si pretul cerut initial.vlahul scrie: cotate unde?