BNR cumpara monede romanesti

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

banivechi

Mesaj de banivechi »

Parerea mea este ca BNR nu face decit ceea ce noi toti de aici facem: dam bani noi pe bani vechi... Nu e cazul sa devenim paranoici pe fondurile BNR. Au cu ce sa cumpere...
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

banivechi scrie:Parerea mea este ca BNR nu face decit ceea ce noi toti de aici facem: dam bani noi pe bani vechi... Nu e cazul sa devenim paranoici pe fondurile BNR. Au cu ce sa cumpere...
Nu devenim, suntem.. :twisted: . Deja mi s-a tot repetat lucru asta... ajung sa-l cred :whistle:
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
skortzy

Mesaj de skortzy »

Si eu care credeam ca cineva cu prieteni la BNR vrea sa isi vanda colectia...
ZAR

Mesaj de ZAR »

Nu imi dau seama exact ce urmareste BNR prin aceste achizitii dar e clar ca nu ii intereseaza Argintul ca metal, presupun ca vor acele monede in stare UNC, avand in vedere ca achizitioneaza doar 1 buc. din fiecare.Probabil vor sa suplimenteze colectia muzeului sau unele particulare :wink: eventual pt. o expozitie/licitatie mondiala.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie:Nu imi dau seama exact ce urmareste BNR prin aceste achizitii dar e clar ca nu ii intereseaza Argintul ca metal, presupun ca vor acele monede in stare UNC, avand in vedere ca achizitioneaza doar 1 buc. din fiecare.Probabil vor sa suplimenteze colectia muzeului sau unele particulare :wink: eventual pt. o expozitie/licitatie mondiala.
Ar fi interesant sa vedem o expozitie mondiala...
Scrie răspuns