Evaluare monede AUR--- AJUTOR
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
La asemenea cantitate merita sa investesti in niste cataloage pe CD si sa faci o cercetare pasionanta.irina_ps scrie:O sa urmez sfatul.
In afara de acesta monede de aur as dori sa cer detalii si despre mai multe monede de argint (cam 3 kg ) numai dupa ce o sa reusesc sa le clasific pe ani si eventual sa le fotografiez.
Irina
Nu se stie de unde sare microbul ...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Asa este.sorin70 scrie:La asemenea cantitate merita sa investesti in niste cataloage pe CD si sa faci o cercetare pasionanta.irina_ps scrie:O sa urmez sfatul.
In afara de acesta monede de aur as dori sa cer detalii si despre mai multe monede de argint (cam 3 kg ) numai dupa ce o sa reusesc sa le clasific pe ani si eventual sa le fotografiez.
Irina
Bine-nteles asta in cazul cand nu doriti altceva decat sa vindeti piesele respective.
Numai sfaturi bune ?!Aldor scrie:Asa este.sorin70 scrie:La asemenea cantitate merita sa investesti in niste cataloage pe CD si sa faci o cercetare pasionanta.irina_ps scrie:O sa urmez sfatul.
Irina
Bineinteles asta in cazul cand nu doriti altceva decat sa vindeti piesele respective.
O intimplare a facut sa ajung si la monede.Dar nu cred ca ma va pasiona si microb deoarece pina acum m-am infestat cu altele si cred ca am atins limita....
Oricum am remarcat o doza de bunsimt la personele ce discuta pe acest site si chiar in acest "club", comparativ cu altii.
Asta spune ceva .
Caut sa ma informez depre ac monede si apoi sa le vind.
Ma putei ajuta cu sfaturi si / sau recomndari?
Multumesc,
Irina
- PRONUMISMATICA
- Site Admin