Am vb telefonic cu vinzatorul care a promis ca imi trimite in seara asta scanuri noi,Initial a zis ca poza e reala,a piesei pe care o poseda ,mai apoi a inceput sa o scalde ,iar ca ultima solutie a acceptat sa trimita piesa eu urmind sa platesc numai cv cheltuielilor de expediere,urmind ca in cazul in care constat ca piesa e autetinca sa-i trimit diferenta!O bila alba acordata piesei pe care o detine este faptul ca nu o atrage magnetul(o metoda empirica ,dar care functioneaza la aproape toate chinezariile)Multumesc d.lui Zar pentru efortul depus in identificarea pieseiZAR scrie:-E autentica cea din poza folosita pt. anunt, ce are de fapt vanzatorul, nu stim.
-Probabil cumparatorul care s-a grabit sa liciteze se asteapta sa primeasca ce a vazut in poza.Nu are de unde sa stie ca ia teapa decat daca ulterior a facut si el ''sapaturile'' mele.Si eu sunt curios ce va primi: falsa sau autentica
Comisioane bancare
-Inteleg ca dvs. sunteti cumparatorul.In caz ca moneda este din Argint nu este o certitudine a autenticitatii.Metalul este ieftin si se foloseste inclusiv la falsuri.Verificati perfectiunea caracterelor cu o lupa puternica (10X) sa nu fie turnata si eventual e indicat sa o cantariti.Ar fi bine daca aveti deja una autentica ca sa faceti comparatie.cristi_g scrie:Am vb telefonic cu vinzatorul care a promis ca imi trimite in seara asta scanuri noi,Initial a zis ca poza e reala,a piesei pe care o poseda ,mai apoi a inceput sa o scalde ,iar ca ultima solutie a acceptat sa trimita piesa eu urmind sa platesc numai cv cheltuielilor de expediere,urmind ca in cazul in care constat ca piesa e autetinca sa-i trimit diferenta!O bila alba acordata piesei pe care o detine este faptul ca nu o atrage magnetul(o metoda empirica ,dar care functioneaza la aproape toate chinezariile)Multumesc d.lui Zar pentru efortul depus in identificarea pieseiZAR scrie:-E autentica cea din poza folosita pt. anunt, ce are de fapt vanzatorul, nu stim.
-Probabil cumparatorul care s-a grabit sa liciteze se asteapta sa primeasca ce a vazut in poza.Nu are de unde sa stie ca ia teapa decat daca ulterior a facut si el ''sapaturile'' mele.Si eu sunt curios ce va primi: falsa sau autentica
---
-Eu nu mai cumpar, am luat ieri de la targ Sutu.