REVOLTATOR !!! .... ...

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
simaky

REVOLTATOR !!! .... ...

Mesaj de simaky »

.... cum este sa-ti vezi o moneda din propria colectie scoasa la vanzare pe e-Bay ??? ..... si la un pret ridicol !!!!

... a copiat direct poza fara nici o rusine !!!!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 2759.l1259

... respectiva moneda e prezentata pe www.doctor-coins.ro

http://www.doctor-coins.ro/detalii_prez ... &of_id=110
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Pe okazii se obisnuieste, pe e-bay nu ma asteptam...
simaky

Mesaj de simaky »

... iata ca e posibil si pe e-Bay !!!!

... unde o sa ajungem cu asemenea practici ???? .... o sa licitam monede imaginare ????
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Sa facem colectii virtuale? :lol:
Mircea

Mesaj de Mircea »

Nu eBay-ul e de vina. Uitati-va cine vinde. Cei de la eBay nu stiu pe ce da ala click.
valentinian

Mesaj de valentinian »

oricum faza nu e buna nici macar ca gluma...o moneda pe care nu o are dar vrea 2500 pe ea...mi se pare opera cuiva care are foarte mult timp la dispozitie dar si o afectiune pe fond psihic pentru ca nu reusesc sa intrevad finalitatea profitabila de orice fel a acestei actiuni.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Mircea

Mesaj de Mircea »

Este foarte clar ca individul este pe punctul de a trage o teapa puternica, de 2500 dolari plus 80 expeditia. Probabil el nu vinde nici o moneda, probabil contul a fost deschis la un internet cafe sau biblioteca. Daca cineva liciteaza si plateste, el ia banii si eBay sau pagubitul nu-l mai gaseste niciodata. Ii inchide contul. Mare scofala ca isi va face altul de la alt computer. Asta mi se pare si mai revoltator decat faptul ca va furat dumneavoastra poza monedei. E plin eBayul de astfel de indivizi. Asta stie de Calarasi, deci nationalitatea lui e clara.
Anul trecut, un prieten din Canada a intentionat sa cumpere un laptop, postat ieftin pe eBay, cu locatie USA. A licitat si deoarece IDul lui era numele lui, pur romanesc, a primit un mesaj in limba romana ca raspuns in care i se spunea" Bai cutare, ai grija ce vrei sa cumperi si de la cine". Asta macar tot a fost cu respect pentru conationali.
Deci nimic nou sub soare. Aveti grija cu cine faceti afaceri oriunde nu numai pe Ocazii.ro.
banivechi

Mesaj de banivechi »

In josul paginii licitatiei respective, la "Other options e un link "Report this item". Folositi-l!
Other options
Back to home page | Report this item | Printer Version | Sell one like this
simaky

Mesaj de simaky »

... am utilizat link-ul de pe site si acum astept raspunsul celor de la e-bay

... intre timp respectivul a pus inca 2 imagini cu o moneda asemanatoare, dar a pastra si imaginea de pe doctor-coins
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

o fi citit topicul ?
simaky

Mesaj de simaky »

demersul meu a dat roade ....
.....a scos imaginea si .... a modificat si pretul de la 2500 la 500 !!!!!
..... i-a fost teama ca va lua prea multi bani pe ea !!!!
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Mda, corelarea imaginilor deja indica un utilizator al acestui forum. "Secventa" este aceeasi. Ce parere aveti Dle "skrauciuc"?
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1789
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@Mihai
"Mare scofala ca isi va face altul de la alt computer. Asta mi se pare si mai revoltator decat faptul ca va furat dumneavoastra poza monedei."
Nu vi se pare revoltator ca incearca o escrocherie pe baza obiectului altcuiva, impicand acea persoana in ceva ilegal fara ca ea sa stie, vi se pare revoltator ca ebay nu cere buletinul de identitate utilizatorilor. Cum credeti ca poate fi prevenit acest mod de lucru (deschiderea unui alt cont de catre cineva care deja a fost eliminat de pe ebay)? Mie mi se pare revoltator sa te dai naiv si sa incerci sa furi de la altii sustinand ca nu prea stii ce faci.
saankarite

Mesaj de saankarite »

cei de la ebay s-au sesizat in acest caz si vad ca licitatia nu mai exista.
Ebay nu ar putea sa ceara date de identificare mai multe pentru utilizatorii sai pentru ca e practic imposibil. Fiecare tara are modalitatea proprie de identificare unica a unui individ. La noi de baza este CNP-ul, in SUA - social security number, etc. Multe tari nici nu au notiunea de buletin sau carte de identitate.
O modalitate de identificare la ebay este doar daca iti introduci un card de credit. Asta e singura lor modalitate. Si bineinteles log-urile cu datele tranzactiei (IP, locatie, data, etc.). Cam atat!! :)
Pe de alta parte trebuie sa fii si putin naiv sa dai atatia bani pe o chestie pe care nu ai vazut-o si pe care sa o platesti cat ai clipi. Daca ar fi 10-20 de dolari(euro), parca nu e chiar asa de mare teapa. Insa sa trimiti 2000 de dolari (sau mai mult) fara sa iti iei niste masuri de siguranta, mi se pare prostie din partea cumparatorului.
Eu sincer nu am luat niciodata teapa pe ebay (chiar daca cel mai valoros obiect a fost 20 de euro), dar nu se stie niciodata, :twisted: :twisted:
Scrie răspuns