Expozitie numismatica la Iasi.
Expozitie numismatica la Iasi.
Din data de 6 februarie pana pe data de 6 martie 2008 ,la Palatul Culturii din Iasi va avea loc expozitia ,,Monedele lumii'' .Colectia care va fi expusa este cea a prof. Varodin Dumitru iar colaborator va fi nimeni altul decat subsemnatul (Grigorescu Laurentiu Vasile).
Din colectia mea vor fi expuse aproximativ 130 monede medievale din Moldova ,Wallachia si Transylvania si aproximativ 80 de monede emise de coloniile de la Marea Neagra ,(Tomis ,Histria si Kallatis).
Din colectia mea vor fi expuse aproximativ 130 monede medievale din Moldova ,Wallachia si Transylvania si aproximativ 80 de monede emise de coloniile de la Marea Neagra ,(Tomis ,Histria si Kallatis).
O sa fie o expozitie interesanta, mai ales ca in aceeasi perioada activitatea Palatului va fi restransa simtitor, intrand in operatiuni de consolidare.
Felicitari pt intentii, si deja ma pregatesc sa-mi clatesc ochii ...
Sper sa avem ocazia a ne intalni la locul cu pricina.
P.S. O poza in fapt de seara cu Palatul Culturii, pus intr-o "noua lumina".
Felicitari pt intentii, si deja ma pregatesc sa-mi clatesc ochii ...
Sper sa avem ocazia a ne intalni la locul cu pricina.
P.S. O poza in fapt de seara cu Palatul Culturii, pus intr-o "noua lumina".
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Re: Expozitie numismatica la Iasi.
Felicitari! E o initiativa ce nu ar trebui sa ramana singulara...GLV scrie:Din data de 6 februarie pana pe data de 6 martie 2008 ,la Palatul Culturii din Iasi va avea loc expozitia ,,Monedele lumii'' .Colectia care va fi expusa este cea a prof. Varodin Dumitru iar colaborator va fi nimeni altul decat subsemnatul (Grigorescu Laurentiu Vasile).
De un catalog al expozitiei nu poate fi vorba avand in vedere faptul ca vor fi prezente in expozitie mai mult de 6000 de monede din toate tarile lumii ,plus cele din sectiunea Romaniei aproximativ 200 si ceva de monede care acopera doar ponticele si medievalele (colectia de moderne am spart-o atunci cand am prins dragostea de medievale) .
Deocamdata eu nu particip decat ca simplu colaborator.Meritele pentru organizarea expozitiei sunt ale domnului prof. Varodin Dumitru.Pe viitor daca voi mai creste (LA PROPRIU SI LA FIGURAT) vom vedea ce mai este de facut.Asta e doar un inceput.Organizarea de expozitii in diferite orase poate fi si una din indeletnicirile ANR-ului cu contributia membrilor.Dar intai sa se nasca si sa creasca......
Vernisajul va avea loc diseara, la orele 16
http://www.ziuaiasi.ro/Monedele-lumii-i ... 19757.html
http://www.ziuaiasi.ro/Monedele-lumii-i ... 19757.html