NeKHBeT scrie:Buna seara,
Sunt in ultimul an la Facultatea de Stiinte Sibiu, sectia Informatica si trebuie sa-mi fac lucrarea de licenta. De asemenea lucrez ca programator de apx. 5 ani.
Dupa ce am discutat cu profesorul am ajuns la 2-3 teme posibile, cea mai utila mi s-a parut a fi un site dedicat numismaticii, problema este raspunsul la urmatoarea intrebare .. cat de util va fi acest site in lumea reala? Asa ca unde as putea intreba si gasi raspuns decat aici?
Incerc sa enumar cateva idei pe care viitorul site le va contine :
1) Colectie universala : unde utilizatorii autentificati pot adauga/comenta/edita monede si bancnote din orice perioada/regiune.
2) O parte dedicata vanzarilor/cumpararilor (poate ceva de gen licitatie?!)
3) O sectiune dedicata articolelor ( utilizatorii autentificati pot adauga articole sau linkuri catre acestea)
4) Quiz-uri/concursuri (idee de la Anda Stratan)
Orice idee/critica e binevenita
Multumesc
Sorin
Prea multi care sa contribuie n-o sa gasiti.
1) Colectie universala : unde utilizatorii autentificati pot adauga/comenta/edita monede si bancnote din orice perioada/regiune.
Am adaugat o galerie de imagni acum cam un an pe forum, sau de mai de mult, unde pana azi s-au adunat cam 60 de imagini, din care jumatate le-am adaugat eu.
2) O parte dedicata vanzarilor/cumpararilor (poate ceva de gen licitatie?!)
Ati vazut ca am avut o vreme o sectiune de licitatii aici pe forum, la care participarea a fost aproape zero. Plus exista si colectzii.ro pentru asta.
3) O sectiune dedicata articolelor (utilizatorii autentificati pot adauga articole sau linkuri catre acestea)
Acum cateva luni am adaugat pe forum si o sectiune in care se pot incarca articole. Am adaugat eu doua articole acolo, in rest nicio miscare. Plus, tot timpul avem dificultati sa adunam cateva articole pentru revista, de aceea de acum incolo probabil revista o sa apara cam o data la 2 luni.
4) Quiz-uri/concursuri
Din peste 500 de utilizatori cat are forumul, la quiz-urile anterioare niciodata n-au participat mai mult de 30..
Va spun toate astea, asa, sa va impartasesc din experienta proprie, deci nu ca sa va demoralizez