Medalii SUA
-
joinme_2000
- **

Medalii SUA
Buna ziua!
Am gasit intr-un cufar destul de vechi, in casa unui prieten de al meu, cateva medalii romanesti si aceste doua medalii. Una pare din argint ( cea pe care scrie Florida 1893).
Este cineva in masura sa imi spuna daca este vorba de 2 medalii rare, si se poate aprecia valoarea lor numismatica?
Va multumesc frumos!
Am gasit intr-un cufar destul de vechi, in casa unui prieten de al meu, cateva medalii romanesti si aceste doua medalii. Una pare din argint ( cea pe care scrie Florida 1893).
Este cineva in masura sa imi spuna daca este vorba de 2 medalii rare, si se poate aprecia valoarea lor numismatica?
Va multumesc frumos!
- Fişiere ataşate
-
- medalii America - avers.JPG (89.45 KiB) Vizualizat de 10670 ori
-
- medalii America - revers.JPG (91.5 KiB) Vizualizat de 10670 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Doriti sa stiti doar daca-s valoroase? Sau si ce pentru ce anume au fost emise..
La prima intrebare nu pot sa va raspund. Daca va intereseaza si ce anume sunt, atunci despre cea din dreapta gasiti cateva informatii aici:
http://www.coins.nd.edu/WashToken/WashT ... /1889.html
La prima intrebare nu pot sa va raspund. Daca va intereseaza si ce anume sunt, atunci despre cea din dreapta gasiti cateva informatii aici:
http://www.coins.nd.edu/WashToken/WashT ... /1889.html
-
joinme_2000
- **

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
joinme_2000
- **

Orice numismat stie ca o piesa poate avea atat valoare materiala cat si numismatica. Eu sunt convins ca piesele acestea nu au valoare materiala deosebita, insa eracum curios sa stiu daca ar avea valoare numismatica. E foarte posibil sa fie comune si sa aiba o valoare mica. Multumesc ca ati intrevenit.
Numai piesele din metal pretios au valoare materiala, la care se adauga sau nu si cea numismatica functie de piesa.Metalul comun nu are absolut nici o valoare materiala (ma refer strict pt. colectionari nu la cei care colecteaza diverse metale pt. reciclare), poate avea doar numismatica tot functie de piesa. 
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin