Folii pentru monede

Moderatori: Deus, Comboloi

vasil

Mesaj de vasil »

Surse:
- targuri numismatice
- alti colectionari
- okazii.ro
- societati numismatice, zimbrul carpatin bucuresti etc
- anticariate/ magazine de profil
nero

Mesaj de nero »

dar in bacau se gases folii pt monede si bancnote?
eu n am gasit.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

O coala din material inert chimic sub 1euro/buc. n-o sa gasiti.
vasil

Mesaj de vasil »

Nero
Nici eu nu am gasit in Bacau asa ceva. Tot la un colectionar trebuie sa cauti. Vezi ca se intalnesc duminica dimineata pe la 11.00 la muzeul I. Antonescu in sala de protocol de la parter. Poate gasesti pe cineva care sa aiba cateva disponibile.
stfp

Folii monede

Mesaj de stfp »

Ca la orice alt produs daca vreti preturi mici trebuie sa cautati in Statele Unite. Eu de acolo am luat mai multe sute de pagini si am fost intotdeauna multumit. Exemple de produse:

100 de folii la $37.20
http://www.brooklyngallery.com/cgi-bin/ ... 015-CPW002

100 de holders la $2.36 (sau 500 la $2.21):
http://www.brooklyngallery.com/cgi-bin/ ... 014-GCH002

Costul pentru 2000 de monede este de $37 (folii) + circa $50 (holders) + $10 (shipping in USA) deci $100. Problema este adusul din SUA pana aici - toate astea cantaresc vreo 12 kg!

Later edit: Eu m-am referit la cazul in care se comanda printr-un prieten din SUA care apoi le aduce in valiza ca bagaj personal; nici nu m-am gandit la comanda direct din Romania (avem o reputatie de tara de hoti de/cu carduri).
Ultima oară modificat 04 Iun 2006, 23:41 de către stfp, modificat 1 dată în total.
cartelcoserv

Re: Folii monede

Mesaj de cartelcoserv »

stfp scrie:Ca la orice alt produs daca vreti preturi mici trebuie sa cautati in Statele Unite. Eu de acolo am luat mai multe sute de pagini si am fost intotdeauna multumit. Exemple de produse:

100 de folii la $37.20
http://www.brooklyngallery.com/cgi-bin/ ... 015-CPW002

100 de holders la $2.36 (sau 500 la $2.21):
http://www.brooklyngallery.com/cgi-bin/ ... 014-GCH002

Costul pentru 2000 de monede este de $37 (folii) + circa $50 (holders) + $10 (shipping in USA) deci $100. Problema este adusul din SUA pana aici - toate astea cantaresc vreo 12 kg!
pentru romania,mai puneti minim inca 10-15 usd la taxe postale
Sorin
**
**

Mesaj de Sorin »

Sa nu uitam nici trimiterea banilor ( pe la 25$ comisionul bancar de expediere + cel de receptie cca.3$), ratele de schimb si in final sa ai noroc sa nu platesti vama - dupa cum are dispozitie lucratorul vamal de la posta de profil; eu am nimerit si varianta cu plata
banivechi

Mesaj de banivechi »

In Germania pretul unei cutii cu 25 holdere autoadezive este de 2,70 Euro, iar cele ce se capseaza sint mai ieftine, cred ca sub 2 Euro. 5 Pagini cu cite 12 buzunare pentru holdere costa cam 2,50 Euro. Pretul e identic atit pentru produsele Leuchtturm (Lighthouse) cit si pentru Hartberger.
Clasoarele cele mai ieftine (Leuchtturm) sint cele cu pagini dedicate monedelor Euro, 9,99 Euro buc. cu 12 pagini, iar clasoarele giga goale (fara pagini) sint 28 euro (incap cam 40 pagini ce se pot cumpara separat la dimensiunile dorite). Cele Kabe sint mai scumpe...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Inseamna ca eu le-am luat cam scump pe ale mele :)
consult

Mesaj de consult »

Referitor la ramele autoadezive: mie mi se intampla - prea des pentru gustul meu - ca acestea sa se dezlipeasca. Asta nu numai ca anuleaza in mare masura avantajele pastrarii monedelor in ele, dar mai mult, uneori si monedele se mai misca si ajung sa se atinga de adeziv, ceea ce numai bine nu este.
Intrebarea este daca vi se intampla si voua asta, si daca ati observat cam care ar fi cauzele (marca ramelor, modul de pastrare etc).
nero

Mesaj de nero »

vasil,
daca mai stii de aemenea intalniri te rog anunta ma si pe mine cu 2-3 zile inainte poate ajung si eu.
mutumesc!
Scrie răspuns