Am vazut pe mentionate pe afis ca organizatori BNR si SNR.
Inseamna ca BNR a ajuns la concluzia ca trebuie sa sprijine astfel de manifestari iar SNR se implica ?
sorin70 scrie:Am vazut pe mentionate pe afis ca organizatori BNR si SNR.
Inseamna ca BNR a ajuns la concluzia ca trebuie sa sprijine astfel de manifestari iar SNR se implica ?
Ar trebui mai des ca BNR-ul sa se implice,eu am fost prezent la deschidere si am vazut si multi adolescenti interesati de acea expozitie sau cine stie poate doresc si ei sa se apuce de stans monede,si doar ei sunt viitorul tarii si numai ei pot continua ce noi incepem.
Un citat din articol: "Cea mai valoroasă piesă a colecţiei este un taler de la 1536, din timpul domniei lui Despot Vodă, care a fost evaluat la circa 12.000 de euro".
Prima data am incercat sa vizitez expozitia intr-o zi de luni. Bineinteles ca nu m-am sincronizat, caci in ziua de luni accesul publicului e interzis. Apoi am incercat sa vizitez astazi expozitia, dar nu am avut nici acum succes (sa stiti ca am luat de buna data de pe afis). Nu mai era expozitia.
luc scrie:. Apoi am incercat sa vizitez astazi expozitia, dar nu am avut nici acum succes (sa stiti ca am luat de buna data de pe afis). Nu mai era expozitia.
Exponatele au fost stranse mai bine de o saptamana in urma. Nu cunosc motivul, dar probabil din cauza a ceea ce se intampla acum prin Palat (se strang toate exponatele in cutii, pregatind terenul pt lucrarile de consolidare).