Un targ la Iasi cand mai este??
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Un targ la Iasi cand mai este??
Sunt incepator si nu gasesc cine stie ce monezi prin iasi si m-ar interesa un targ 
Probabil voi fi putin in trecerevasil scrie:Mai vine cineva pe la Iasi? Poate ajung duminica, nu sunt sigur..

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
`targ` Iasi
Pe o scara de 1 la 10 nota care se poate acorda este cu siguranta -5.
Pseudo-oragnizatorii `Galeriile anticariat Dumitru Grumazescu si Primaria Iasi` au stralucit prin inexistenta.
Singura `organizare` in sprijinul celor 7-8 `expozanti` a fost asigurarea unor mese din PVC inghetate, dispuse pe marginea trotuarului.
In rest .... nimic.
P.S. Cine nu a trecut pe acolo nu apierdut nimic!
Pseudo-oragnizatorii `Galeriile anticariat Dumitru Grumazescu si Primaria Iasi` au stralucit prin inexistenta.
Singura `organizare` in sprijinul celor 7-8 `expozanti` a fost asigurarea unor mese din PVC inghetate, dispuse pe marginea trotuarului.
In rest .... nimic.
P.S. Cine nu a trecut pe acolo nu apierdut nimic!
TIBERIU
-
cartelcoserv

Am fost ieri la targ (am picat la Iasi cu alte treburi, targul fiind o chestie secundara) si am constatat ca de fapt m-am cam grabit. Probabil in weekend va fi mai bine aprovizionat si vizitat. Dar am facut totusi cateva poze:
Placut popas in fata "Galeriilor anticariat"

Geme, flori de mina si alte pietroaie colorate

Corturi, cer albastru, vanzatori, monede, tagartze, caldura mare monser, aurolaci, sabii, felinare, icoane, gropi, gura casca, buzunare goale si pline, fum de tigara, de la lume adunate si-napoi la lume date....

Matza d-nului Grumazescu

Singura mea achizitie de la targul asta

Placut popas in fata "Galeriilor anticariat"

Geme, flori de mina si alte pietroaie colorate

Corturi, cer albastru, vanzatori, monede, tagartze, caldura mare monser, aurolaci, sabii, felinare, icoane, gropi, gura casca, buzunare goale si pline, fum de tigara, de la lume adunate si-napoi la lume date....

Matza d-nului Grumazescu

Singura mea achizitie de la targul asta

- BAIDA DORU

Am trecut si ieri si azi, sa caut drahmele histriene de argint pe care le am vazut la targul trecut la un domn,( am mai spus despre ele in alt toic )pentru o expertiza mai avansata, dar nu mai sunt din pacate. Dar sunt destule bancnote UNC, la preturi bune incepand de la 2 lei, monede romanesti la preturi bune si multe altele.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.