Ce ziceti de licitatia asta?

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

andi_codescu scrie:
vlahul scrie:Uitati-va si la celelalte licitatii finalizate...
http://www.okazii.ro/catalog/4687567/ob ... mania.html

http://www.okazii.ro/catalog/4824138/ob ... -1884.html

Si in licitatiile acestea, ca si in cazul licitatiei mele adyy13(1) a licitat la fel. In cazul primeia si impotriva lui bancnote(152)*
Regret, dar nu v-am acuzat de nimic.
andi_codescu scrie:Eu sunt vanzatorul si va pot spune ca nu practic si nu am practicat niciodata licitatia pentru monedele mele. Daca cei doi licitatori bancnote(152), respectiv adyy13(1) sunt una si aceeasi persoana nu stiu, dar cu siguranta sunt diferiti de mine. Sunt curios daca la sfarsitul licitatiei unul dintre cei doi intr-adevar va lua lotul.

In concluzie am picat la mijloc.
Am atras atentia fata de situatia D-lui Consult...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

andi_codescu scrie:Multumesc! Ii voi da un mail in aceasta seara si va voi informa pe formum imediat ce am trimis acest mail. Sunt de acord cu dl berserkr ca nu e o obligatie (chiar daca in momentul in care am fost eu intr-o situatie asemanatoare as fi apreciat un astfel de gest :wink: ).

Tot ce sper este ca prin gestul pe care il voi face sa nu declansez din partea persoanelor vizate o reactie verbala violenta pe acest forum. Cu alte cuvinte sper ca printr-o intentie zic eu pozitiva sa nu obtin un rezultat cu totul negativ (un scandal).

Dar, cum vor raspunde e alegerea lor, asa ca :) hai sa vedem.
Exact la asta ma refeream si eu. A mai fost de curand o discutie in care chiar am intrebat ce parere au colegii din forum despre reactia unor utilizatori de pe okazii daca le semnalezi "erorile". Si ganditi-va, chiar daca ati fi apreciat dupa cum spuneti, pe de alta parte Dvs ati fost deranjat de faptul ca eu faceam observatie directa utilizatorilor de acolo :D Ceea ce de fapt facusem si in cazul Dvs. Nu intra putin in contradictie cele doua tendinte? Daca fac observatie direct nu-i convenabil, daca observ intre colegiisi prietenii de-aici iarasi ar fi indicat sa anunt si pe cel de pe okazii :D Vedeti, pana la urma nu-i bine nicicum. Acum, si eu sunt curios legat de reactiile celor pomeniti.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

vlahul scrie:
andi_codescu scrie:
vlahul scrie:Uitati-va si la celelalte licitatii finalizate...
http://www.okazii.ro/catalog/4687567/ob ... mania.html

http://www.okazii.ro/catalog/4824138/ob ... -1884.html

Si in licitatiile acestea, ca si in cazul licitatiei mele adyy13(1) a licitat la fel. In cazul primeia si impotriva lui bancnote(152)*
Regret, dar nu v-am acuzat de nimic.
andi_codescu scrie:Eu sunt vanzatorul si va pot spune ca nu practic si nu am practicat niciodata licitatia pentru monedele mele. Daca cei doi licitatori bancnote(152), respectiv adyy13(1) sunt una si aceeasi persoana nu stiu, dar cu siguranta sunt diferiti de mine. Sunt curios daca la sfarsitul licitatiei unul dintre cei doi intr-adevar va lua lotul.

In concluzie am picat la mijloc.
Am atras atentia fata de situatia D-lui Consult...
Scuze, am inteles ca nu m-ati acuzat pe mine (desi e drept ca la prima citire intelesesem aiurea), numai ca nu era prea clar la care licitatii finalizate va refereati si cum m-am inselat eu se puteau insela si altii, asa ca am intervenit. De fapt eu am suflat in iaurt.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

berserkr scrie:
andi_codescu scrie:Multumesc! Ii voi da un mail in aceasta seara si va voi informa pe formum imediat ce am trimis acest mail. Sunt de acord cu dl berserkr ca nu e o obligatie (chiar daca in momentul in care am fost eu intr-o situatie asemanatoare as fi apreciat un astfel de gest :wink: ).

Tot ce sper este ca prin gestul pe care il voi face sa nu declansez din partea persoanelor vizate o reactie verbala violenta pe acest forum. Cu alte cuvinte sper ca printr-o intentie zic eu pozitiva sa nu obtin un rezultat cu totul negativ (un scandal).

Dar, cum vor raspunde e alegerea lor, asa ca :) hai sa vedem.
Exact la asta ma refeream si eu. A mai fost de curand o discutie in care chiar am intrebat ce parere au colegii din forum despre reactia unor utilizatori de pe okazii daca le semnalezi "erorile". Si ganditi-va, chiar daca ati fi apreciat dupa cum spuneti, pe de alta parte Dvs ati fost deranjat de faptul ca eu faceam observatie directa utilizatorilor de acolo :D Ceea ce de fapt facusem si in cazul Dvs. Nu intra putin in contradictie cele doua tendinte? Daca fac observatie direct nu-i convenabil, daca observ intre colegiisi prietenii de-aici iarasi ar fi indicat sa anunt si pe cel de pe okazii :D Vedeti, pana la urma nu-i bine nicicum. Acum, si eu sunt curios legat de reactiile celor pomeniti.
Nu zic ca vor fi fericiti, dar macar sa vedem ce au de spus. Haideti sa incercam.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

cartelcoserv scrie:oricum,va recomand cu insistenta
NU TRIMITETI CU PLATA RAMBURS
Multumesc, dar daca va castiga userul bancnote nu am ce face ca are rating 153 si 100% pozitiv. Riscul meseriei.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

I-am scris userului bancnote:

"Stimate domn,

Va scriu pentru ca ati licitat la una din licitatiile mele, lucru pentru care va multumesc.

Pe un forum numismatic pe care il scriu/citesc foarte multi colectionari http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1956 a aparut o discutie care priveste activitatea dvs. pe okazii.

Le-am cerut colegilor de forum acordul pentru a va supne si dvs, pentru a fi in masura sa va sustineti punctul de vedere daca vreti acest lucru.

Rugamintea mea este ca in cazul in care veti raspunde la ce se scrie acolo, raspunsul dvs. sa fie cumpatat, pentru a nu fi pus in situatie proasta ca v-am spus si poentru ca intotdeauna calmul e o rectie mai eficienta.

Un ultim aspect, prezentul e-mail va fi postat si pe forumul respectiv, din respect pentru cei care scriu acolo.

Cu bine,
andi_codescu
"
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

andi_codescu scrie:
cartelcoserv scrie:oricum,va recomand cu insistenta
NU TRIMITETI CU PLATA RAMBURS
Multumesc, dar daca va castiga userul bancnote nu am ce face ca are rating 153 si 100% pozitiv. Riscul meseriei.
de marti,nu va mai avea rating 100%.voi incepe acordarea calificativelor negative.cate unul pe zi ,pina la primirea platii sau pina la epuizarea tuturor calificativelor
si sunt destule
cristoph

Mesaj de cristoph »

user-ul bancnote este domnul A. ( user adams ) , cumpara in numele prietenei , B. ( user bancnote ) ,

Nu trimiteti inainte ramburs o sa aveti placerea sa va fie returnat coletul si apoi veti primi explicati de genul ( asa mi-a zis mie : am fost in spital operat , a doua oara , s-a inchis oficiul postal pentru renovare - adresa era o casuta postala , a treia oara - eram plecat din oras va rog sa mai expediati o data )
eu deja am dat ban pentru cele doua conturi care le foloseste : adams si bancnote , dar cred ca are vreo 4-5 sau mai multe
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 03:04 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:D Poate totusi vede avertismentul si isi onoreaza obligatiile.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Oricum la modul serios, eu sper ca nu voi avea probleme, daca va fi indreptatit sa primeasca ramburs, cu tot riscul ii trimit ramburs, insa daca imi vine inapoi coletul primeste direct negativ indiferent de explicatii.
cristoph

Mesaj de cristoph »

nici o sansa ,

asa am crezut si eu prima data , a trimis bani pe card si am trimis coletul , tranzactie de nota 10 , a doua oara am zis sa il scutesc de ramburs si am mers pe incredere , am trimis recomandata , m-am rugat 3 saptamani sa imi dea bani , pana la urma a platit
ATENTIE la mesajele de genul ca e bolnav si are probleme cu vederea si cu chestii religioase , sa nu credeti nimic
L-am rugat frumos sa numai liciteze si am dat ban la contul adams , a licitat cu bancnote si pe mail a venit mesaj din partea doamnei/dominisoarei B. ( bancnote ) , cand am verificat la banca suma era depusa de domnul A. ( user adams ), ATENTIE : l-am rugat frumos sa numai liciteze , si a facut-o din nou

am zis sa trimit si peste 2 saptamani am primit recomandata inapoi , nu a ridicat-o de la posta , am contactat pe mail si a zis ca nu l-a anuntat posta si nu a stiut de ea , minciuna cat se poate de mare , Am preferat sa returnez bani inapoi decat sa trimit din nou

faceti cum credeti , sanse sa va plateasca scrisoarea 50 %
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 03:05 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Sunt convins ca aveti dreptate si va multumesc pentru avertisment, dar problema este ca in licitatie am pus cu mana mea niste conditii pentru plata ramburs (peste 20 calificative, cel putin 95% pozitive). Daca le indeplineste, sunt obligat sa ii trimit ramburs, pentru ca daca eu nu imi indeplinesc exact obligatia pe care singur mi-am asumat-o cum i-as putea pretinde cumparatorului acelasi lucru?

Pe de alta parte acum cel mai bun ofertant este adyy13 care nu indeplineste conditiile pentru ramburs, asa ca in prezent sunt in siguranta.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

andi_codescu scrie:Sunt convins ca aveti dreptate si va multumesc pentru avertisment, dar problema este ca in licitatie am pus cu mana mea niste conditii pentru plata ramburs (peste 20 calificative, cel putin 95% pozitive). Daca le indeplineste, sunt obligat sa ii trimit ramburs, pentru ca daca eu nu imi indeplinesc exact obligatia pe care singur mi-am asumat-o cum i-as putea pretinde cumparatorului acelasi lucru?

Pe de alta parte acum cel mai bun ofertant este adyy13 care nu indeplineste conditiile pentru ramburs, asa ca in prezent sunt in siguranta.
si iata acum explicatia textului urmator din licitatiile mele:
"nu se expediaza cu ramburs decat daca obtineti acordul meu pentru aceasta,inainte de a licita.
pentru obtinerea acestui acord,aveti la dispozitie forumul.nu insistati in aceasta privinta DUPA ce licitati.raspunsul va fi negativ."
:wink:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:)
Scrie răspuns