bancnote
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
cartelcoserv

bancnote
USER BANCNOTE
ARAD
nu a ridicat coletul expediat cu plata ramburs.
nu a efectuat plata in nici un fel.
de evitat.a se citi si cele spuse de cristoph , in alta rubrica din acest forum
ARAD
nu a ridicat coletul expediat cu plata ramburs.
nu a efectuat plata in nici un fel.
de evitat.a se citi si cele spuse de cristoph , in alta rubrica din acest forum
Ultima oară modificat 20 Feb 2008, 18:12 de către cartelcoserv, modificat de 3 ori în total.
-
cristoph
V-am spus ca este prietena domnului A. ( user bancnote si adams - okazi ) , a cumparat de la mine 4-5 bancnote si a dorit sa depuna bani la banca pe card inainte , suma a fost depusa de domnul A. S. P. .
Am expediat coletul , am auntat pe mail ca l-am trimis si a venit scrisoarea inapoi dupa 3 saptamani ,
Am contactat pe mail si a zis ca nu l-a anuntat postasul ( si vb de domnul A. , nu cred ca se ocupa prietena cu asa ceva) , mi-a zis sa mai expediez o data ,
Am trimis bani in cont bancar inapoi si am dat ban si la acest user
sunt sigur ca are deja 4-5 conturi acest domn , si o sa aiba si mai multe
sa nu credeti nimic de genul ca e bolnav , cu probleme de vedere si e credincios
Am expediat coletul , am auntat pe mail ca l-am trimis si a venit scrisoarea inapoi dupa 3 saptamani ,
Am contactat pe mail si a zis ca nu l-a anuntat postasul ( si vb de domnul A. , nu cred ca se ocupa prietena cu asa ceva) , mi-a zis sa mai expediez o data ,
sa nu credeti nimic de genul ca e bolnav , cu probleme de vedere si e credincios
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:05 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
-
cristoph
Concluziile mele pe ziua de azi :
1 ) interventia userului bancnote azi a facut cat 1.000.000 de cuvinte , ati demonstrat tot ce trebuia demonstrat , sa speram in curand ca si cei de pe okazi se vor sesiza si vor lua masurile cuvenite
azi s-a demonstrat foarte mult despre tipul de persoana cu care avem "placerea" sa "colaboram"
2 ) Si tot azi sunt sigur 100% ca nu voi mai intra pe okazi sa vand sau sa cumpar ceva , asta este o observatie personala
3 )sper sa apara un site de licitati / vanzari / care sa fie foarte bine promovat in Romania in cadrul comunitatii numismatice ( si a colectionarilor ) unde sa se verifice mult mai atent membrii si sa numai apara astfel de probleme
sa lasam deopararte aceasta categorie care nu cred ca se pot numi colectionar , sa se tzepeasca intre ei
1 ) interventia userului bancnote azi a facut cat 1.000.000 de cuvinte , ati demonstrat tot ce trebuia demonstrat , sa speram in curand ca si cei de pe okazi se vor sesiza si vor lua masurile cuvenite
azi s-a demonstrat foarte mult despre tipul de persoana cu care avem "placerea" sa "colaboram"
2 ) Si tot azi sunt sigur 100% ca nu voi mai intra pe okazi sa vand sau sa cumpar ceva , asta este o observatie personala
3 )sper sa apara un site de licitati / vanzari / care sa fie foarte bine promovat in Romania in cadrul comunitatii numismatice ( si a colectionarilor ) unde sa se verifice mult mai atent membrii si sa numai apara astfel de probleme
sa lasam deopararte aceasta categorie care nu cred ca se pot numi colectionar , sa se tzepeasca intre ei
cristoph scrie:V-am spus ca este prietena domnului A. ( user bancnote si adams - okazi ) , a cumparat de la mine 4-5 bancnote si a dorit sa depuna bani la banca pe card inainte , suma a fost depusa de domnul.
-
cartelcoserv

-
cristoph
-
cristoph
si ultima trimitere cu recomandata , ce s-a intamplat , chiar nu a venit posta sa anunte , nici reaviz nimic , ca se cam intampla des , toti pe okazi de asta se plang de dumneavoastra
si inca ceva
daca v-am rugat frumos sa numai licitati la mine , de ce ati schimbat user-ul si ati continuat ?
din cate imi amintesc pe okazi am fost corect cu dumneavoastra nu v-am acordat rating negativ si v-am dat ban pentru a nu aparea alte probleme in viitor
si inca ceva
daca v-am rugat frumos sa numai licitati la mine , de ce ati schimbat user-ul si ati continuat ?
din cate imi amintesc pe okazi am fost corect cu dumneavoastra nu v-am acordat rating negativ si v-am dat ban pentru a nu aparea alte probleme in viitor
-
cristoph
ok , incep sa inteleg problema ,
dar de ce e nevoie de 2 conturi pe okazi ( cele demonstrate , sa nu ma acuzati de ceva iar
, ca imi da domnul Aldor ban pe forum , sau sa mai ma faca alti retard pe okazi
, ca mai am 24 de ore pana termin ) si sa mai licitati si de la unul la altul ? Daca era vorbeati cu prietena si faceati un schimb nu era nevoie sa va "luptati" cu alti utilizatori pentru piesele respective
dar de ce e nevoie de 2 conturi pe okazi ( cele demonstrate , sa nu ma acuzati de ceva iar
-
cartelcoserv

domnule draga,nu ma faceti sa pun aici cele 5 (cinci mailuri) trimise timp de 3 luni jumatate catre dumneavoastra in care va solicitam finalizarea licitatiilor.nici cele 2 (doua) raspunsuri in care intr-unul spuneati ca n-ati primit coletul (inca il pastrez nedesfacut,cu stampila postei si insemnarea neridicare in termen) iar in celalalt va ofereati sa platiti prin virament bancar.e adevarat ca n-ati specificat o data anume,banuiesc ca planuiati sa faceti plata intr-o joie,dupa miercurea (ciuc)bancnote scrie:SE PLING CA NU AM RIDICAT CITEVA COLETE. SUNTEM OAMENI DECI GRESIM. DAR DIN CITE SE PARE DACA ESTI NUMISMAT NU AI VOIE SA GRESESTI. DACA GRESESTI VEI FI GHILOTINAT SAU CONSIDERAT OAIA NEAGRA.