Colectionari de monede/bancnote din Romania

Aveți dubluri în colecție și doriți să faceți un schimb? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
stfp

Colectionari de monede/bancnote din Romania

Mesaj de stfp »

Seara buna la toata lumea,

Sunt In Romania colectionari de monede/bancnote mondiale (deci nu romanesti!) cu care as putea face schimb?

In 4 ani de cand fac schimburi prin posta am schimbat in Romania doar de doua ori. Odata cu dl. Motocea (vreo 30 monede ale domniei sale - din care 25 le aveam deja - contra vreo 30 de-ale mele) si alta data acum cateva luni, cu un domn din Prahova cu care am schimbat 9 bancnote pe care le aveam deja. Deci impact cvasi-nul asupra cresterii colectiei mele.

Intrebarea mea e deci simpla: Exista in tara colectionari care sa adune monede/bancnote straine ca hobby/placere (deci nu ca meserie sau spre revanzare), care sa fie interesati in piese de mica valoare (doar de circulatie; nu proofs, patterns, NCLT) si cu un numar de dubluri de macar cateva sute de tipuri, interesati in a face schimb cu mine? Lista mea cu 2000+ de tipuri de dubluri este pe site.

Prefer schimburile in persoana; eu stau in Bucuresti dar mai calatoresc spre Brasov, Pitesti/Curtea de Arges, Buzau/Rm. Sarat... plus ne-am putea vedea cu ocazia vreunui targ.

Stefan Puscasu
http://stfp.net/
Ultima oară modificat 18 Oct 2006, 14:13 de către stfp, modificat 1 dată în total.
banivechi

Mesaj de banivechi »

10 Denari Macedonia 1996
1 Jiao 1962 China
100 Zlotych 1986 Polonia
20 Korun Cehoslovacia 1988
10 Tolarjev Slovenia 1992
50 Tolarjev 1992
One Pound Egipt ND
100 Drahme Grecia 1978
20 Dinara 2000 Jugoslavia
50 Leva 1992 Bulgaria
100 Leva 1991
20 Piso 2000 Filipine
100 Escudos Angola portugheza 1972
Si pentru ca aveti un feedback controversat :-)) dati-mi adresa, spuneti care va intereseaza (daca va intereseaza vreuna avind in vedere cele 2000+ ale Dv) si vi le trimit sa le vedeti. Daca va plac imi faceti o oferta. Nu e stilul meu de a face schimburi, dar exista exceptii in toate...
stfp

Re: Colectionari de monede/bancnote din Romania

Mesaj de stfp »

Cum au trecut peste sase luni si n-am reusit inca sa gasesc vreun colectionar interesat in a face schimb cu mine (preferabil in persoana) mai dau o data acest anunt. Chiar nimeni din Bucuresti sau de prin preajma?
stfp scrie:Seara buna la toata lumea,

Exista in tara colectionari care sa adune monede/bancnote straine ca hobby/placere (deci nu ca meserie sau spre revanzare), care sa fie interesati in piese de mica valoare (doar comune sau din circulatie; nu proofs, patterns, NCLT) si cu un numar de dubluri de macar cateva sute de tipuri, interesati in a face schimb cu mine? Lista mea cu 2000+ de tipuri de dubluri este pe site-ul meu http://monede.stfp.net/.

Prefer schimburile in persoana; eu stau in Bucuresti dar mai calatoresc spre Ploiesti/Brasov, Pitesti/Curtea de Arges, Buzau/Rm. Sarat... plus ne-am putea vedea cu ocazia vreunui targ.

Stefan Puscasu
stfp

Mesaj de stfp »

Au trecut iarasi 6 luni de la ultima mea postare aici asa ca mai incerc odata... ca si in mesajele anterioare caut colectionari de monede si/sau bancnote mondiale care sa fie disponibili penru un schimb, preferabil in persoana si preferabil in Bucuresti sau imprejurimi.

De data asta am o rugaminte si la cei care nu sunt interesati de mai sus: Daca stiti pe cineva care sa colectioneze de placere monede/bancnote non-romanesti si care sa aiba macar cateva sute de dubluri disponibile pentru schimburi dati-mi intr-un mesaj privat adresa de mail sau dati-i persoanei respective adresa + site-ul meu: me(at)stfp.net, http://monede.stfp.net/

Multumesc,
Stefan
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Din cate vad existau deja doua raspunsuri pozitive (banivechi si draglion). Oricum am primit de-a lungul timpului multe monede straine care nu ma intereseaza. Dar nu fac schimb ci doar le vand. Pentru asta (si numai daca va intereseaza) pot face o lista.
BAIDA DORU

aveti dreptate

Mesaj de BAIDA DORU »

nu multa lume aduna,monede din toate tarile,eu am aproximativ 1100 de monede din 80 de tari,si adun orice moneda pe care nu o am.as dori sa facem schimb daca ne intalnim.pe mine ma gasiti numai in orasele:falticeni,suceava,iasi.
ZAR

Mesaj de ZAR »

ronin

Mesaj de ronin »

Sunt din Bucuresti si sunt dispus sa ne intalnim pentru schimb monede din strainatate sau Romania, in cazul in care sunteti interesati de ceva.
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

ronin scrie:Sunt din Bucuresti si sunt dispus sa ne intalnim pentru schimb monede din strainatate sau Romania, in cazul in care sunteti interesati de ceva.
Daca mai este de actualitate disponibilitatea d-voastra pentru schimb va rog sa ma contactati!
ronin

Mesaj de ronin »

Dmariog scrie:
ronin scrie:Sunt din Bucuresti si sunt dispus sa ne intalnim pentru schimb monede din strainatate sau Romania, in cazul in care sunteti interesati de ceva.
Daca mai este de actualitate disponibilitatea d-voastra pentru schimb va rog sa ma contactati!
Ne auzim saptamana viitoare. E bine?
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

Si pe mine m-ar intersa schimbul de monede dar nu am foarte multe dubluri si daca spuneti ca aveti nu 1000-2000 de monede atunci sunt slabe sanse sa gasiti exemplare care nu le aveti in dublurile mele...apropo sunt din Brasov :D
Scrie răspuns