intrebare in legatura cu o moneda

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

V-am spus, si eu gandesc la fel. Daca n-ar fi asa, ce m-ar costa sa nu ma mai implic? :)
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

berserkr scrie:V-am spus, si eu gandesc la fel. Daca n-ar fi asa, ce m-ar costa sa nu ma mai implic? :)
Va admir ca va implicati, desi implicarea asta are pretul ei. In felul asta intrati in conflict cu persoanele respective ( :wink: ). Multi nu ar fi dispusi sa faca asta. Eu personal, evit sa ridic unele probleme (cum ar fi spre exemplu licitatiile la preturi aberante, dau obiectele descrise aiurea, sau cele care mi de par vadit false) din doua motive: (i) din dorinta de a evita conflictele (sa ii spunem un fel de comoditate) si (ii) pentru ca se poate intampla (rar, e drept) sa pun in dificultate o persoana, care poate habar nu are ce vinde.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Mi-am asumat asta (imi cer scuze pentru ca deja suntem off-topic) - conflictele - si beneficiez din plin :D Dar cineva trebuie sa se apuce odata. N-o sa vina nimeni sa ne invete, ne vor lasa prosti si vor profita de noi. Si-apoi nu e inventia mea. Toate cele bune au existat si la noi, s-au pierdut in special in ultimii ani de dictatura dar si dupa '90 prin iesirea la suprafata a unor persoane de nivel jos (din toatre punctele de vedere). Insa in copilaria mea lumea stia sa fie civilizata chiar intr-un grad uimitor daca stai sa compari cu astazi.
Încuiat