Probabil unele jubiliare BNR se mai cauta dar din cauza preturilor mari practicate - nu prea se vand.Ele pleaca oricum din BNR cu pret exagerat care se amplifica la cei care le vand ulterior.Hai sa fim realisti: mai mult de pretul metalului - nu valoreaza (nu merita).Naenia scrie:Astfel de monede romanesti nu mai au mare cautare... Independenta Romaniei este disponibila pe okazii, Racovita la fel... si nu vad pe nimeni interesat de ele...
BNR: Ovidiu
Ultima oară modificat 18 Apr 2008, 11:30 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
- BAIDA DORU

- Tanatos2912

Daca ar fi sa aleg, decat sa dau atat pe moneda de aur, mai bine mi-as lua un 20 lei 1883 sau 1890. Consider ca as fi mai castigat, cel putin e parerea mea.
Singurele monede jubiliare romanesti ce ma intereseaza din cele nou aparute sunt cele din seria: "Monumente de arta feudala crestina".
Si ca o curiozitate: crede cineva ca aceste piese vor ajunge in timp la o mare cautare?
Singurele monede jubiliare romanesti ce ma intereseaza din cele nou aparute sunt cele din seria: "Monumente de arta feudala crestina".
Si ca o curiozitate: crede cineva ca aceste piese vor ajunge in timp la o mare cautare?
DEUS FORTITUDO MEI
-Personal nu cred ca vor fi cautate mai mult ca in prezent, majoritatea colectionarilor nu le doresc probabil si din cauza preturilor exagerate, multi gandesc (inclusiv eu) ca in aceeasi bani pot lua piese cu mult mai importante.Tanatos2912 scrie:Si ca o curiozitate: crede cineva ca aceste piese vor ajunge in timp la o mare cautare?
-Tirajul mic al jubiliarelor permite speculatia pietei.
-Singura care mi-am dorit-o si am cumparat-o este 20 lei 1868 (replica din Aur).Nu stiu cu cat s-a vandut la BNR dar eu am facut o exceptie si am platit destul de mult pe ea, avand in vedere ca originalul ramane doar un vis.
-Acum caut proba din Al.
Ultima oară modificat 05 Mar 2008, 16:51 de către ZAR, modificat de 2 ori în total.
- Tanatos2912

-
cristoph
din "pacate" e adevaratcristoph scrie:desi poate este in afara discutiei ,
am vizitat azi pagina monetariei romane si am gasit ca la emisiunea Set de 3 monede (140 de ani de la Infiintarea Academiei Romane 1886 - 2006) doua din monede ( 50 lei si 1 leu ) au tiraj de 35 bucatieste adevarat sau este o eroare pe pagina respectiva ?
acum as vrea sa o i-au pe cea de 1 leu cu ovidiu dar sper sa ne se dubleze repede pretul
-
Diana_doamna

Am citit cu atentie intregul topic si, desi cativa dintre dumnavoastra au cumparat monedele cu Ovidiu, totusi nimeni nu specifica ce preturi au avut aceste piese. Ma poate ajuta cineva spunandu-mi cat au costat la BNR la vremea respectiva?
-
Diana_doamna

Va multumesc foarte mult pentru aceste informatii.