S-a facut, am pus un buton de "raspunde" jos in stanga pe fiecare pagina.zopiryon scrie:1.Ar fi fain daca se poate face la fel cu butonul : RASPUNDE![]()
Probleme forum
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Aha, dar marea majoritate se pare ca sunt din BucurestiMihai scrie:Se pare ca site-ul a fost cautat si din Arabia Saudita
Conform Google, luna trecuta am avut
10,312 Visits
86,822 Pageviews
3,801 Visitors
Trafic 12G, deci incepand cu aceasta trebuie sa cer o suplimentare de trafic aditional la contractul de hosting pe care il am acum. Pana in decembrie nu am avut niciodata trafic peste 10G.
- andi_codescu

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Am trimis mesaj azi noapte la toti utilizatorii, se pare ca nu l-ati primit atunci.vlahul scrie:Vineri si sambata nu am putut accesa forumul, iar acum nu pot accesa mesajele proprii.
Dupa cum probabil ati vazut, siteul si forumul nu au putut fi accesate pentru aprox. 24 de ore. Asta a fost din cauza ca forumul a fost spart (din nou), iar cei de la hosting au suspendat siteul. Dupa aproape o zi mi l-au deblocat, dar a trebuit sa refac forumul de la (aproape) zero. Acum, dupa vreo 6 ore de lucru e functional din nou, dar e posibil sa mai dea erori si unele functii sa nu fie accesibile inca cateva zile pana repar tot.
Va multumesc pentru intelegere,
Aldor
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- andi_codescu

Multumim. Cum nu sunt inca un obisnuit al forumului, fac o precizare: ma tot straduiesc sa gasesc o formulare cand spun despre o problema, dar nu iese cum vreau, suna a pretentie (ceea ce ar fi culmea, avand in vedere cat timp dedica administratorul site-ului bunei lui functionari). Asa ca precizarea se impune (pentru linistea mea): spun despre o problema nu ca pretentie ci pentru ca e mai usoara rezolvarea atunci cand problema iti este indicata.
Inca o data mutumesc.
Am mai identificat o "problema": nu mai apare nr. de lei virtuali si nici simbolul (bancnota) indicand nr. de mesaje.
Inca o data mutumesc.
Am mai identificat o "problema": nu mai apare nr. de lei virtuali si nici simbolul (bancnota) indicand nr. de mesaje.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- andi_codescu