Asta functioneaza bine la mine.ZAR scrie:Sectiunea ''Mesaje scrise de la ultima vizita'' la mine se incarca blank la primul click, dupa 2-3 incercari isi revine la normal.Daca problema nu mai apare si la altii inseamna ca e din server-ul meu.Multumesc.
Probleme forum
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
D-le Aldor ,ati facut vreun curs de recalificare pe la okazii?Aldor scrie:Aia nu erau bani pe care v-i datoream eu, erau bani pe care mi-i datorati voinero scrie:ati schimbat sumele de bani pe care le aveau membrii de pe forum?
Just kidding.
Se rezolva si asta azi-maine, deocamdata sunt alte prioritati.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
De parca as avea eu timp pentru asa cevacristi_g scrie:D-le Aldor ,ati facut vreun curs de recalificare pe la okazii?Aldor scrie:Aia nu erau bani pe care v-i datoream eu, erau bani pe care mi-i datorati voinero scrie:ati schimbat sumele de bani pe care le aveau membrii de pe forum?
Just kidding.
Se rezolva si asta azi-maine, deocamdata sunt alte prioritati.![]()
![]()
Momentan ma chinui sa recuperez imaginile din galerie, ca se pare ca s-au dus toate..
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- andi_codescu

Multumim, incet incet ne vom ridica la 1 milion de dolari virtuali cu care vom cumpara o piesa de 100 de ducati, la randul ei virtuala
. Pentru a fi in acelasi ton cu discutia din tupicul dedicat piesei de 100 de ducati, satisfactia va fi insa reala, si o va echivala pe cea a colectionarului care isi tine pisele la banca. Suze de divagatie, dar e din cauza muncitului pana la ore tarzii
.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Si pagina cu linkuri
http://transylvanian-numismatics.com/phpBB/links.php
http://transylvanian-numismatics.com/phpBB/links.php
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Dupa cum unii din voi probabil ati vazut, siteul a fost down din nou, cam o ora, cam din aceleasi motive ca si ultima data acum cateva zile - hostingul a inchis siteul din cauza unor magari care au gasit din nou o portita si au "spart" unul din directoarele de pe server.
E posibil ca in aceasta seara si maine siteul sa nu mai fie accesibil pentru mici perioade de timp pana o sa lucrez la el sa inchid toate portile care eventual ar mai fi deschise.
Nu pot garanta ca aceste probleme n-o sa reapara, intrucat cunostintele mele de programare sunt destul de limitate.
Va multumesc pentru intelegere.
E posibil ca in aceasta seara si maine siteul sa nu mai fie accesibil pentru mici perioade de timp pana o sa lucrez la el sa inchid toate portile care eventual ar mai fi deschise.
Nu pot garanta ca aceste probleme n-o sa reapara, intrucat cunostintele mele de programare sunt destul de limitate.
Va multumesc pentru intelegere.