Probleme forum
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- andi_codescu

Ma gandeam ca ar fi util daca in cartusul din stanga primei pagini a forumului, cel cu ultimele discutii, ar aparea mai mult de patru topicuri. Cu patru, am observat ca exista o tendinta de a se concentra discutiile exclusiv pe cele patru si eventual pe cate un nou topic. Ar fi utila marirea numarului si in contextul in care notificarile vin greu si intra in spam.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
S-a facut, acum sunt 6.andi_codescu scrie:Ma gandeam ca ar fi util daca in cartusul din stanga primei pagini a forumului, cel cu ultimele discutii, ar aparea mai mult de patru topicuri. Cu patru, am observat ca exista o tendinta de a se concentra discutiile exclusiv pe cele patru si eventual pe cate un nou topic. Ar fi utila marirea numarului si in contextul in care notificarile vin greu si intra in spam.
- andi_codescu

Aldor scrie:Din pacate pentru aceasta problema nu pot face nimic, poate se va rezolva cu timpul, daca destule persoane o sa dea click pe "not spam". Deocamdata sunt multumit ca am reusit sa rezolv toate problemele create de acei binevoitori care au intrat de doua ori pe server acum o saptamana si din cauza carora am pierdut doua nopti re-scriind coduri php, html, etc.
Am o idee totusi pentru o solutie temporara la problema cu notificarile, o s-o incerc peste cateva zile.
- andi_codescu

Aldor scrie:S-a facut, acum sunt 6.andi_codescu scrie:Ma gandeam ca ar fi util daca in cartusul din stanga primei pagini a forumului, cel cu ultimele discutii, ar aparea mai mult de patru topicuri. Cu patru, am observat ca exista o tendinta de a se concentra discutiile exclusiv pe cele patru si eventual pe cate un nou topic. Ar fi utila marirea numarului si in contextul in care notificarile vin greu si intra in spam.
-
Tudor C
- andi_codescu

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- Tanatos2912

Am o problema in a incarca o imagine la avatar, desi am respectat cerintele.
Imi apare urmatorul mesaj:
Care ar putea sa fie problema?
Multumesc.
Cod: Selectaţi tot
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/160059225947f48b8221fd9.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/numism/public_html/phpBB/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpL2pRFZ' to './images/avatars/160059225947f48b8221fd9.jpg' in /home/numism/public_html/phpBB/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/numism/public_html/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/numism/public_html/phpBB/includes/page_header.php on line 503
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/numism/public_html/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/numism/public_html/phpBB/includes/page_header.php on line 505
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/numism/public_html/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/numism/public_html/phpBB/includes/page_header.php on line 506- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin