Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
vlahul scrie:La targ poate sa vanda oricine, cu o rezervare pt masa in prealabil.
Cred ca problema ridicata de colegul rach3ta era inclusiv cum se poate rezerva o masa. Probabil ceilalti colegi, dintre care unii chiar vor vinde la targ il pot ajuta si cu aceasta informatie (in seunsul de a indica persoana, organizatorul, cu care trebuie sa vorbeasca).
Multumesc pentru informatii.Cred ca o sa ma lipsesc de privilegiul de a vinde si dat fiind ca e prima data cand merg la targ la Brasov mai intai o sa vad care e "senzatia".
andi_codescu scrie:Veniti la targ? Eu cum merg pentru prima data ma comport ca inainte de excursiile din scoala primara si intreb toti colegii daca vin.
Din pacate procentajul favorabil deplasarii la Brasov este foarte mic
andi_codescu scrie:Veniti la targ? Eu cum merg pentru prima data ma comport ca inainte de excursiile din scoala primara si intreb toti colegii daca vin.
Din pacate procentajul favorabil deplasarii la Brasov este foarte mic
Si eu fac un efort destul de mare, am inteles ca merita. Profit de un week-end cu familia, pentru a trece si pe la targ.