Brasov 2008
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
-
micu_klein

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
mie mi-a placut...nu am cuparat decat o lupa (20*) dar au fost cateva piese frumoase. e prima data cand am vazut la un targ atatea monede antice, dar preturile erau la unele cam mari dar nici nu am stat la negocieri. lume a fost multa. eu nu am mai fost de mult la unb targ, de un an mai exact, si mi-a placut ca m-am intalnit cu cativa vechi prieteni 
- boonicootza

- andi_codescu

Voi face tot posibilul sa merg si la targurile viitoare. Pentru cei care nu au mai fost la Brasov la targ, parerea mea este ca merita sa incerce o data sa ajunga, pentru ca diferenta fata de alte targuri din tara e mare.
Si nu in ultimul rand, am avut placerea sa ma intalnesc cu alti colectionari (colegi de pe forum
-
babanezu

a fost un targ frumos ...am vazut cateva piese frumoase - am si cumparat cateva
sotia a avut mai mult succes ca mine reusind sa gasesca cateva bijuterii vechi , frumoase si ieftine
insa ce m-a placut cel mai mult a fost faptul ca o data in plus la acest targ mie si sotiei ni sa demonstrat ca , colectionarii sunt oameni cu mult respect si bun simt .
sotia fiind insarcinata in 8 luni ..va dati seama cam ce burica are ...la multe mese la care ne-am opris sa privim la una alta , respectivul vanzartor ia oferit cu insistenta scaunul pentru a se aseza ...un gest remarcabil
sotia a avut mai mult succes ca mine reusind sa gasesca cateva bijuterii vechi , frumoase si ieftine
insa ce m-a placut cel mai mult a fost faptul ca o data in plus la acest targ mie si sotiei ni sa demonstrat ca , colectionarii sunt oameni cu mult respect si bun simt .
sotia fiind insarcinata in 8 luni ..va dati seama cam ce burica are ...la multe mese la care ne-am opris sa privim la una alta , respectivul vanzartor ia oferit cu insistenta scaunul pentru a se aseza ...un gest remarcabil
- andi_codescu

Revenind la topic, astept cu nerabdare urmatorul targ la Brasov. Sper sa reusesc sa ajung insa.
Frumos!babanezu scrie:a fost un targ frumos ...am vazut cateva piese frumoase - am si cumparat cateva
sotia a avut mai mult succes ca mine reusind sa gasesca cateva bijuterii vechi , frumoase si ieftine![]()
Si eu am fost la un targ al colectionarilor cu sotia, in Obor, si-a luat niste cercei de argint vechi, ieftini si foarte frumosi si a ramas f.multumita.
La Sutu, acum doua sambete sambate, am fost cu fiica de 22 ani, i-a placut si ei. Incerc sa cultiv pasiunea la generatia tanara...
-
cartelcoserv

pentru mine,a fost un targ mediu ca vanzare.dar am reusit cateva achizitii,nu foarte spectaculoase ,dar am mai pus cate ceva la colectia mea de bimetale si argint
dealtfel,ma puteti admira in una din pozele de mai sus , in prim plan ,in plina activitate...
)))
ma bucur si eu ca m-am reintalnit cu cativa prieteni vechi.de fapt,ne-am cam starns toti cu mesele in aceeasi zona...pe o lungime de 5-6 metri eram eu, ticutzz, gheorghian, sergiu din timisoaram,sebii,calin din oradea si inca vreao doua persoane active pe zona okazii si aici
dealtfel,ma puteti admira in una din pozele de mai sus , in prim plan ,in plina activitate...
ma bucur si eu ca m-am reintalnit cu cativa prieteni vechi.de fapt,ne-am cam starns toti cu mesele in aceeasi zona...pe o lungime de 5-6 metri eram eu, ticutzz, gheorghian, sergiu din timisoaram,sebii,calin din oradea si inca vreao doua persoane active pe zona okazii si aici