www.colectzii.ro

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

cristoph

Mesaj de cristoph »

deoarece decizia mea cu privire la sitelul okazii este decisiva si irevocabila , nu voi mai vinde nimic acolo , ma gandesc sa incep sa utilizez site-ul dumneavoastra colectzii.ro ,

pe langa faptul ca am sa imi refac si pun in functiune propria pagina de net unde vor fi toate bancnotele care le am de vanzare

trebuie sa mai gasesc din cand in cand si alti clienti noi pe langa persoanele cu care deja colaborez

insa ma intreb daca nu o sa apara din nou useri de genul celor cu probleme , fiind un site mai mult dedicat colectionarilor sau asa ma gandesc eu , consider ca ar fi de bun gust sa existe mai multe sisteme de siguranta , fata de aceste persoane

adica stii si dumneavoastra ce inseamna sa fie prezentata o piesa in alta stare decat ce este prezentat , sau pe okazi m-am saturat de licitatii puse aiurea la preturi extraordinar de mari fata de pretul real

in cele din urma ce nu mi-a placut la okazi a fost ca nu s-a folosit o impartire mult mai categorica de exemplu pe continente si tarii , usurand mult de tot cautarea unor bancnote
valentinian

Mesaj de valentinian »

am intrat pe colectzii dar nu am putut selcta categoria dorita [monede antice] decat dupa ce mai intai am dat cautare ''antice'' si a gasit doar 2. cumva trebuie facut ceva si cu pozele ...sa fie mai mari sau mai clare . multumesc
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
olly
**
**

Mesaj de olly »

Am cateva probleme cu siteul www.colecztii.ro . Sper ca le citeste cineva si le va remedia.
1) nu functioneaza logarea automata...degeaba bifez casuta ca tot nu merge
2)nu merge intotdeauna sa intru in panoul de control....
3) in cazul in care reusesc sa intru in panoul de control nu intotdeauna pot sa intru la "date personale" sau celelelte linkuri de acolo. daca dau click pe ele ma trimite la pagina principala.
4) nu merge sa afisez mai mult de 10 pe pagina
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

site-ul a fost mutat de pe RO pe COM si e normal sa mai apara unele erori , plus ca acestea nu sunt erori grosolane si in domeniul informaticii e normal sa mai apara unele erori , dar vor fi remediate , stati linistit.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
albert

colectzii

Mesaj de albert »

da, asa este. am mutat site-ul pe un alt server din strainatate (sua) , deoarece aici in tara sunt preturi enorme.....si din colectzii.ro in colectzii.com...mai sunt unele mici nereguli (inerente de altfel ) dar le vom remedia.
albert

Mesaj de albert »

"utilizatori" de genul nedorit, sper ca nu vor fi, fiindca am initiat si implementat un program care nu permite acele "licitatii" doar de dragul de a urca pretul, si in afara de asta pe langa functionalitatile automate ale site-ului, toate se pot face si manual (deoarece tot site-ul este muncit si nu copiat sau cumparat). rugamintea noastra este sa mai aveti putina rabdare (2-3 zile) si se vor remedia toate nefunctionalitatile (si sper ca Robert sa reziste si la hopul asta).numai bine.
albert

Mesaj de albert »

valentinian scrie:am intrat pe colectzii dar nu am putut selcta categoria dorita [monede antice] decat dupa ce mai intai am dat cautare ''antice'' si a gasit doar 2. cumva trebuie facut ceva si cu pozele ...sa fie mai mari sau mai clare . multumesc

monede de care spuneti sunt in sectiunea magazine (colectziimall).
albert

Mesaj de albert »

albert scrie:
valentinian scrie:am intrat pe colectzii dar nu am putut selcta categoria dorita [monede antice] decat dupa ce mai intai am dat cautare ''antice'' si a gasit doar 2. cumva trebuie facut ceva si cu pozele ...sa fie mai mari sau mai clare . multumesc

monede de care spuneti sunt in sectiunea magazine (colectziimall).
si daca dati click pe expandare (acel + din fata) vor apare si categoriile.....eu am vazut mai multe licitatii la monede antice.
albert

Mesaj de albert »

olly scrie:Am cateva probleme cu siteul www.colecztii.ro . Sper ca le citeste cineva si le va remedia.
1) nu functioneaza logarea automata...degeaba bifez casuta ca tot nu merge
2)nu merge intotdeauna sa intru in panoul de control....
3) in cazul in care reusesc sa intru in panoul de control nu intotdeauna pot sa intru la "date personale" sau celelelte linkuri de acolo. daca dau click pe ele ma trimite la pagina principala.
4) nu merge sa afisez mai mult de 10 pe pagina
de aseara cu ora 01.30 sunt functionale......mai putin afisarea pe pagina.....numai bine.
olly
**
**

Mesaj de olly »

albert scrie: de aseara cu ora 01.30 sunt functionale......mai putin afisarea pe pagina.....numai bine.
Ok. Va multumesc. Sper ca nu v-ati suparat, nu a fost o critica,ci doar vrut sa va spun de ele, in caz ca nu stiati.
albert

Mesaj de albert »

olly scrie:
albert scrie: de aseara cu ora 01.30 sunt functionale......mai putin afisarea pe pagina.....numai bine.
Ok. Va multumesc. Sper ca nu v-ati suparat, nu a fost o critica,ci doar vrut sa va spun de ele, in caz ca nu stiati.
nu ma supar...de altfel nu am luat-o ca si critica ci doar ca informare....dar este foarte de mult de munca....are sa confirme si dl. aldor acusica..... :) ..... fiindca si acest site se muta pe acelasi server (poate vor citi si cei ce ofera gazduire in tara asta si vor lasa preturile mai jos........sperante.......) numai bine.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

corect, nu e chiar asa de simplu cum pare la prima vedere :arhh:
albert

Mesaj de albert »

deschideti licitatia respectiva si dati click pe poza.....nu cred ca se poate mai mare de atata....cred ca este singurul site care accepta poze de 5 mb....si mai aveti si optiune de info (acea bulinuta verde cu i )....numai bine.
GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL

Mesaj de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL »

Eu am cumparat diverse piese : monede si bancnote de pe acest site si totul a fost perfect. Am observat ca unii dintre cei care vind pe www.okazii.ro sunt si pe acest site.
albert

Mesaj de albert »

GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL scrie:Eu am cumparat diverse piese : monede si bancnote de pe acest site si totul a fost perfect. Am observat ca unii dintre cei care vind pe www.okazii.ro sunt si pe acest site.
Multumim pentru aprecieri ... :D
Scrie răspuns