Certificari NGC false

Dacă le cunoaștem, ne putem feri de ele!

Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA

Mircea

Certificari NGC false

Mesaj de Mircea »

Au aparut monedele incapsulate cu certificare Numismatic Guaranty Corporation false. Probabil ele au aparut mai demult dar acum NGC le-a descoperit. Este interesant ca falsurile poarta de fapt un numar de certificare (cod de bare) autentic, dar copiat pe o moneda falsa. Probabil via China, judecand dupa modul idiot de a pune "semnatura" falsificatorului undeva si anume in holograma corporatiei, dar cum? prin scrierea voit gresita a unor cuvinte.
Piesele astea certificate se vand de obicei cu mult mai mult decat fac. Deci atentie ce cumparati.
http://www.ngccoin.com/news/viewarticle ... icleID=429

Inca: monedele Panda continua sa apara in varianta falsa. Cititi articolul aici:
http://www.ngccoin.com/news/viewarticle ... icleID=432
ZAR

Mesaj de ZAR »

Foarte periculos. :!: Moneda e primul factor care trebuie luat in calcul, nu etichete sau capsule indiferent ca sunt false/autentice.Daca exista posibilitate sa studiezi piesa fizic inainte sa cumperi scad sansele (sau chiar eviti total) sa fi pacalit.Mai nasol e daca cumperi in capsula cu eticheta autentica, o piesa falsa.Se stie ca si companiile mari au luat teapa cu falsuri si le-au incapsulat drept autentice.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Daca ritmul in care se dezvolta industria falsurilor nu va fi incetinit, in scurt timp cred ca numismatica va ajunge la o criza.

Sunt din ce in ce mai multe falsuri, din ce in ce mai bine executate. Ce este ingrijorator este faptul ca nu observ a se lupte in vreun fel de autoritatile publice impotriva acestui fenomen.
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Vazusem treaba asta pe FAC, va transmit si dumneavoastra linkul:
http://www.coinsgbforum.com/index.php?showtopic=411
Sa tot falsifice baietii...
:twisted:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Do not try this at home :twisted: .
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

ZAR scrie:Foarte periculos. :!: Moneda e primul factor care trebuie luat in calcul, nu etichete sau capsule indiferent ca sunt false/autentice.Daca exista posibilitate sa studiezi piesa fizic inainte sa cumperi scad sansele (sau chiar eviti total) sa fi pacalit.Mai nasol e daca cumperi in capsula cu eticheta autentica, o piesa falsa.Se stie ca si companiile mari au luat teapa cu falsuri si le-au incapsulat drept autentice.
Mda...cumparatul "in capsula" este specific celor care nu colectioneaza din pasiune. In general cei care vor girul unei autoritati o fac...Asta seamana cu achizitionarea produselor microsoft :D Ai girul, dar in caz ca ai probleme n-ai suport :) De-aia prefer Linux.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Odata cu cresterea numarului de capsule false si girul asta va incepe sa piarda din importanta. Atunci cred ca vor aparea firme de certificare a originalitatii capsulelor care la randul lor vor incapsula capsulele. :twisted:
ZAR

Mesaj de ZAR »

dimo13 scrie:Vazusem treaba asta pe FAC, va transmit si dumneavoastra linkul:
http://www.coinsgbforum.com/index.php?showtopic=411
Sa tot falsifice baietii...
:twisted:
-O intreaga ''mica'' industrie acolo...Oare fac si piese la comanda? :D Spre exemplu eu ma multumesc si cu anumite piese false copiate dupa monede de raritate extrema, la care oricum nu imi permit una autentica.Rog a nu se interpreta ca incurajez fabricarea falsurilor. :)
-Referitor la Microsoft, daca cumperi licenta ai si (teoretic) suport dar e preferabil sa nu ai nevoie pt. ca daca ai probleme si suni la reprezentanta, de regula nu raspunde nimeni, iar cand raspund te tin pe fir cu orele, lasand la o parte ca e scumpa licenta majoritatea prefera soft-ul pirat ca sa fie pe cont propriu si sa nu mai depinda de firma.Linux, personal mi se pare greoi si cam limitat.
Ultima oară modificat 10 Apr 2008, 13:43 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Pai...cred c-o incurajezi...de ce nu cumperi replici? :twisted:
ZAR

Mesaj de ZAR »

Pai as cumpara dar nu gasesc ce vreau, de aceea m-am gandit sa dau comanda speciala. :lol: Daca vreti postez o lista (sau PM - ca sa nu ies din topic) cu piesele cautate, inca nu le-am vazut replici/falsuri.
Ultima oară modificat 14 Apr 2008, 10:46 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Va pot ajuta cu cateva falsuri din colectia proprie dar nu cred ca acopera o plaja prea larga :D Oricum, puteti sa-mi dati pm oricand (e valabil pentru oricine). Nu-s chiar antisocial :D
ZAR

Mesaj de ZAR »

berserkr scrie:Va pot ajuta cu cateva falsuri din colectia proprie dar nu cred ca acopera o plaja prea larga :D Oricum, puteti sa-mi dati pm oricand (e valabil pentru oricine). Nu-s chiar antisocial :D
Multumesc.Verificati PM. :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

http://coins.about.com/od/worldcoins/ig ... ting-Ring/

Alte imagini din "monetarii" chineze, si produsele finale.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Or lucra si de sarbatori :roll:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Industrie :shock:

Ma intreb cati dintre noi (eu cu siguranta) au ca prima reactie o oarecare usurare ca acesti falsificatori sunt concentrati pe monede americane. Numai ca aceasta e o bucurie falsa, pentru ca se pare ca nimic nu scapa industriei de falsuri. Asta e ca o boala care macina colectionatul.
Scrie răspuns