Moneda Moldova

Monede medievale care au circulat pe teritoriul României.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC

Scrie răspuns
andi_codescu

Moneda Moldova

Mesaj de andi_codescu »

Nu am intentia sa ii fac reclama, dar este o moneda interesanta. Nu apar prea des pe okazii:
LINK
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Si pretul destul de mare(cel putin pentru buzunarul meu)......dar si starea destul de buna.... :D
sebii

Mesaj de sebii »

la cate falsuri sunt in ziua de azi si la cat de bine sunt facute unele parca nu as mai risca sa mai dau atatia bani pe o moneda, nu am nimic cu vanzatorul poate nici el nu stie ca e fals uneori :(
GLV

Mesaj de GLV »

sebii scrie:la cate falsuri sunt in ziua de azi si la cat de bine sunt facute unele parca nu as mai risca sa mai dau atatia bani pe o moneda, nu am nimic cu vanzatorul poate nici el nu stie ca e fals uneori :(
Asupra piesei in cauza nu aplaneaza absolut nici o suspiciune de fals.Pretul este intradevar un pic cam maricel.
sebii

Mesaj de sebii »

GLV scrie:
sebii scrie:la cate falsuri sunt in ziua de azi si la cat de bine sunt facute unele parca nu as mai risca sa mai dau atatia bani pe o moneda, nu am nimic cu vanzatorul poate nici el nu stie ca e fals uneori :(
Asupra piesei in cauza nu aplaneaza absolut nici o suspiciune de fals.Pretul este intradevar un pic cam maricel.
de piesa in cauza nu am de zis nimic...ziceam asa in general
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Piesa si mie mi se pare OK, si mai e si in stare foarte buna. Despre pret.. poate ca e putin mare, dar parca vad ca la anul nu mai gasiti nici la suma asta.
florin232

Mesaj de florin232 »

Aldor scrie:Piesa si mie mi se pare OK, si mai e si in stare foarte buna. Despre pret.. poate ca e putin mare, dar parca vad ca la anul nu mai gasiti nici la suma asta.
Am cam observat ca daca cineva are 2 piese si vrea sa le scoata la vanzare 1 la 6 luni, in decursul acelui an, el este piata: atat de rare sunt! Pretul acum intradevar este cam mare dar cel mai probabil in 5-6 luni o sa fie normal :D
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Frumoasa....
Scrie răspuns