intrebare
-
laurentiu c

intrebare
Buna ziua !
Doresc sa aflu parerea d.voastra despre aceasta moneda, mai exact ,despre ultima cifra a milesim-ului , pare a fi un defect de batere ? Cifra 3 pare un pic neterminata in partea inferioara.Nici un alt element apropiat de aceasta cifra nu pare a fi uzat , tocit ,etc. Trecind peste detaliile procesului tehnologic de batere a monedelor , pur si simplu , o parere.
Multumesc.
Cu stima.
Doresc sa aflu parerea d.voastra despre aceasta moneda, mai exact ,despre ultima cifra a milesim-ului , pare a fi un defect de batere ? Cifra 3 pare un pic neterminata in partea inferioara.Nici un alt element apropiat de aceasta cifra nu pare a fi uzat , tocit ,etc. Trecind peste detaliile procesului tehnologic de batere a monedelor , pur si simplu , o parere.
Multumesc.
Cu stima.
- Fişiere ataşate
-
- 10.jpg (51.26 KiB) Vizualizat de 5643 ori
-
- 12.jpg (60.47 KiB) Vizualizat de 5643 ori
laurentiu c
- andi_codescu

- andi_codescu

-
laurentiu c

Moneda este din argint , 11,64 grame si am achizitionat-o in Salalah ,
Sultanatul Oman. Pe acolo nu se umbla cu fofirlica ....
Din pacate , timpul nu mi-a permis sa scormonesc prea mult , m-a atras faptul ca pina nu demult , acestea au fost monedele de circulatie in Oman ( printre altele ).
Am reusit sa gasesc si citeva monede -Taller Maria Theresa , restrike H 67a
Birmingham 1952 / 55 si H64 Bombay 1940 / 41
Sultanatul Oman. Pe acolo nu se umbla cu fofirlica ....
Din pacate , timpul nu mi-a permis sa scormonesc prea mult , m-a atras faptul ca pina nu demult , acestea au fost monedele de circulatie in Oman ( printre altele ).
Am reusit sa gasesc si citeva monede -Taller Maria Theresa , restrike H 67a
Birmingham 1952 / 55 si H64 Bombay 1940 / 41
laurentiu c