Partea interesanta este ca pe factura pe care mi-au trimis-o apare si moneda de la nr. 53, la care eu nu am licitat si pe care nici nu am comandat-o ulterior. LINK
O prima explicatie pe care mi-au dat-o este ca as fi comandat-o ulterior licitatiei. Am negat lucrul asta, pentru ca nu am comandat-o si sunt curios sa vad ce imi vor raspunde. Astept inca un raspuns.
Revenind, identific 4 posibilitati: (i) fie nu imi mai amintesc ce fac;
Primele posibilitati le lasam deoparte, as vrea sa o discut pe ultima:
Fiind o piesa de Histria e o posibilitate sa o fi comandat-o cineva din Romania si cei de la Rauch sa ne fi confundat. Acesta este rostul intrebarii care formeaza titlul topicului.
Daca nu se va ajunge la nici un raspuns multumitor, voi lua piesa, desi nu mai colectionz antice, doar pentru motivul ca nu vreau sa stric imaginea celor din Romania. In orice caz subscriu la parerea d-lui Alex_2001 si subliniez si eu ca cei din strainatate ne trateaza de parca am fi "lumea a IV-a". Si nu o spun doar ca reactie la problema actuala, o spun din multe alte experiente nu intotdeauna numismatice si in care nu am fost implicat ci doar martor, astfel incat sunt obiectiv si convins de ceea ce spun. Oricum va voi tine la curent cu evolutia situatiei.