Identificare moneda Rusia 1829

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
drmau

Identificare moneda Rusia 1829

Mesaj de drmau »

Va rog frumos sa ma ajutati cu o identificare si mai ales o evaluare :-) a acestei monezi. Imaginile sunt in fisierul doc atasat... la 100 kb nu prea se vedea mare lucru asa ca am facut un artificiu.
Multumesc mult!
drmau
Fişiere ataşate
1829-Rusia.doc
(259 KiB) Descărcat de 495 ori
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

1 rubla 20,73 grame, argint 868
pret: :D f-60, vf-125, xf-350, unc-975 :D
vasil

Mesaj de vasil »

Rublele astea sunt frumoase. Moneda a fost curatata si patinata artificial. Cred ca pana in 100 euro ar fi mai mult decat suficient, dar in general, pe ebay, preturile sunt mai mari, asa ca e posbil sa ajunga pe la 150-200 euro. 1829 apare destul de des, asa incat va puteti permite sa asteptati o moneda in stare mai buna....si la un pret corespunzator :D
drmau

Mesaj de drmau »

Multumesc mult pt raspunsuri!
Moneda nu este a mea dar aseara am tinut-o in mana. Nu intentionez sa o cumpar pt ca Rusia nu este tocmai zona mea de interes dar voi transmite sugestia legata de ebay proprietarului.

Am doar un singur comentariu:
dupa aspect si tinand cont de proprietar nu cred ca moneda a fost curatata sau patinata sau macar nu prea de curand.
Cred ca mai curand este genul de moneda mostenita de prin cuferele bunicilor...
Stiu ca este o opinie subiectiva ... ca orice opinie.

Multumesc inca o data!
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Nu se nimereste, dar se potriveste. :lol:

http://www.okazii.ro/catalog/5445100/ob ... #div_photo 8)
Scrie răspuns