Va rog frumos sa ma ajutati cu o identificare si mai ales o evaluare a acestei monezi. Imaginile sunt in fisierul doc atasat... la 100 kb nu prea se vedea mare lucru asa ca am facut un artificiu.
Multumesc mult!
drmau
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Rublele astea sunt frumoase. Moneda a fost curatata si patinata artificial. Cred ca pana in 100 euro ar fi mai mult decat suficient, dar in general, pe ebay, preturile sunt mai mari, asa ca e posbil sa ajunga pe la 150-200 euro. 1829 apare destul de des, asa incat va puteti permite sa asteptati o moneda in stare mai buna....si la un pret corespunzator
Multumesc mult pt raspunsuri!
Moneda nu este a mea dar aseara am tinut-o in mana. Nu intentionez sa o cumpar pt ca Rusia nu este tocmai zona mea de interes dar voi transmite sugestia legata de ebay proprietarului.
Am doar un singur comentariu:
dupa aspect si tinand cont de proprietar nu cred ca moneda a fost curatata sau patinata sau macar nu prea de curand.
Cred ca mai curand este genul de moneda mostenita de prin cuferele bunicilor...
Stiu ca este o opinie subiectiva ... ca orice opinie.
Multumesc inca o data!
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi